FRIENDS & TRAINING

DSC00556

Jeg sitter og evaluerer året som har gått og tenker over hva som var utfordrende og hva som ga meg energi. Det krever en god del og hele tiden være i balanse og ha overskudd når man driver sitt eget selskap. Som leder er jeg nødt til å ta avgjørelser hver eneste dag og det er desverre ikke alltid jeg vet hvilke valg som er rett selv om jeg har fokus på å følge mine verdier. Og alle avgjørelsene jeg tar får konsekvenser enten i den ene eller den andre retningen.

Selv om jeg er en sterk person kan jeg også bli påvirket av mennesker rundt meg på lik linje med alle andre. Så det gjelder og omgåes mennesker som gir deg positiv energi. Det er nok av energityver der ute. Når jeg ser tilbake på bilder fra året kan jeg se på bildene og husker hvilket nivå jeg var på energimessig og da vi trente til triathlon med LA Lifestyle gjengen storkoste jeg meg. God venner som man kan dele ting med er virkelig noe av det jeg verdsetter høyt.

Å gjennomføre Oslo triathlon med LA Lifestyle gjengen er virkelig noe av det mest rørende jeg har vært med på i år.

DSC00553

To av mine skjønneste venninner på trening i Frognerparken i sommer. Til venstre:  Siw Skjervold nylig utdannet personlig trener og presseansvarlig for LA Lifestyle. Her pisker hun min skjønne cookiediva venninne og 4 barnsmor Anne Birth aka Villeperlesukker som jeg beundrer så mye. Hun er btw ute med et internettkurs nå hvor du kan lære å bake!

Ja, du vet vel at vi samarbeider? Hun feiter de opp og jeg trimmer de? Lol.. Neida, er vel mer det at jeg bare digger det Villaperlesukker skaper og elsker kaker i tillegg til at dama er et vakkert menneske <3

DSC00557Her fra trening i sommer. Som dere ser har jeg ikke helt barnetekke.. Ooopss.. (Min våtdrakt er fra Huub og den kan dere få kjøpt på Oslo sportslager i Torggata.)

Jeg anbefaler dere alle til å sette dere ned og skrive hva som har vært bra med året som har gått og hva dere ønsker å gjøre bedre eller gjøre annerledes i 2015. Selv elsker jeg denne tiden av året siden jeg da kjenner meg superinspirert. Jeg elsker å sitte å planlegge og være kreativ. Jeg vet at jeg skal fortsette som personlig trener, mental trener. Videre skal jeg studere videre og fylle på med mer coaching. Jeg har en stor passion for mennesker, psykologi og kommunikasjon. Man blir aldri utlært på dette området og jeg kjenner at jeg har talent for dette, men samtidig et STORT forbedringspotensial.

Jeg er bra nok, men jeg vil alltid bli bedre! 🙂

Jeg skal jobbe med en sponsor jeg har jobbet med tidligere i 2015 og med noen nye jeg ønsker velkommen på laget. Så skal jeg ha 2 treningsreiser, LA Lifestyle workshops og foredrag + en del annet stæsj som jeg holder for meg selv inntil videre. Nok å gjøre med andre ord.

Men mitt nyttårsforsett per dags dato tenker jeg at blir:

Si mer Nei og være mer med mennesker som virkelig bryr seg om meg <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *