PERSONLIG TRENER

m__DSC3609

 

Mitt navn er Lene Alexandra og jeg er personlig trener. Jeg utdannet meg i 2011 og har siden den tid jobbet 1 år på SATS, 1 år på Optimal trening og jeg har nå base på Holmenkollen Park hotell hvor jeg leier meg inn som selvestendig næringsdrivende.

Siden PT utdanningen har jeg videreutdannet meg og tatt kurs som idrettsspesifikk trening og maksimal fettforbrenning på AFPT , jeg har sertifisert meg som mental trener og gått  Exos ( Tidligere Atletic performance) sin menthorship phase 1 i år.

Jeg er opptatt av å se helheten i mennesket og mitt mål for meg er ikke å ha flest mulig PT timer per uke. Det er viktig for meg å være 100% tilstede når jeg trener mine kunder og lytte til deres behov enten det er vektnedgang, bli sterkere eller finne mer balanse i sitt liv. Jeg stiller krav til mine kunder og er opptatt av at de jeg trener skal bli selvstendige og uavhengige. Målet mitt er å bidra til økt livskvalitet gjennom varige endringer og en sunnere livsstil. Vi jobber sammen i team mot et felles mål.

I November leder jeg en LA Lifestyle treningsreise til Dubai i samarbeid med jomfrureiser. I mars 2015 leder jeg en LA Lifestyle treningsreise til Miami i samarbeid med jomfrureiser. Tidligere i år har jeg ledet 3 reiser deriblant en til Mallorca og 2 til Kroatia.

Da jeg gikk PT utdanningen møtte jeg Sandra Johansson som har blitt en god venninne og kollega av meg. Sammen har vi skapt konseptet «Stay Fit & Happy» som er et kurs som tar for seg både trening, kosthold og motivasjon. Vi har gjennomført kurset 2 ganger tidligere og er nå i gang med vårt 3. kurs i høst som holdes på Holmenkollen Park hotell og Holmenkollen fitness som tidligere.

I 2013 ga jeg ut boken «Bra Nok!» som jeg skrev fordi jeg ønsket å dele min historie for å gi håp og hjelpe andre mennesker. Målet var å vise at det går ann å få til noe i livet selv om man kommer litt skjevt ut. Det handler om å akseptere seg selv som bra nok. Hva er bra nok for deg? Det kan kun DU svare på. Bra nok betyr ikke at du skal legge deg på sofaen og gi opp, men det handler om å finne balansen i ditt liv og å stille realistiske krav til deg selv som du kan leve med. Det handler om mestring som gir økt selvtillit og bedre mental helse. Det er absolut ikke noe i veien med å ha et ønske om å bli bedre. Men først og fremst bør du akseptere deg selv som bra nok!

25.oktober holder jeg mitt første foredrag for en større forsamling på Jentedagen i Ås hvor jeg forteller min historie basert på boken «Bra Nok!». I foredraget snakker jeg om å etterleve sine verdier, ha mot til å tørre være seg selv og ikke minst akseptere seg selv som bra nok! Jeg må innrømme at jeg synes det er litt skummelt å stå i sentrum på den måten, men det handler jo egentlig ikke om meg. Det handler om at jeg skal formidle et budskap i håp om å kunne inspirere andre til å tørre å være seg selv og å jobbe hardt for å nå sine mål.

Jentedagen program side 1 og plakat

 

Som dere sikkert forstår brenner jeg enormt for å inspirere andre mennesker og for meg betyr det mye å leve et liv som gir mening. Det å få tilbakemeldinger fra kunder, venner, følgere og andre mennesker at det jeg gjør betyr mye for dem gjør meg utrolig rørt og takknemmelig.

Jeg gikk fra å være en pleaser til å bli en hjelper og det betyr mye for meg <3

Jeg har desverre ikke kapasitet til å svare alle emailer uansett hvor mye jeg skulle ønske jeg kunne gjøre dette. Jeg tar det som et stort kompliment at dere har tillit til meg og ønsker min hjelp og setter pris på at dere forstår at jeg også desverre har kun 24 timer i døgnet. Om dere ønsker svar på treningsspørsmål er min Facebookgruppe der hvor det er størst sjanse for at jeg får svart dere.

For booking

Jeg setter enormt pris på all deres herlige feedback 🙂

<3 TUSEN TAKK <3

LA 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *