Å ETTERLEVE SINE VERDIER

4P7I0731

 

Å være seg selv i en verden som hele tiden forsøker å endre deg til noe du ikke er.. DET er en utfordring. Selv tok jeg et valg i 2008 om å endre retning. Jeg følte kursen jeg var på ble feil for meg. Det var ikke meg. Jeg etterlevde ikke mine egne verdier. Jeg tok kontroll over mitt eget liv og fikk en ny start som gjorde at jeg kunne leve mer i tråd med mine verdier og leve et mer balansert liv.

Men det er fort gjort å komme ut av balanse. Det å være grunder og en levende merkevare har sine utfordringer selv om mange tror at det er så stas å være «kjendis». Når man er en offentlig person tiltrekker man seg desverre en del statusjegere og mennesker som desverre ikke ser deg som et menneske. Mange vil henge med deg for å bli sett og noen ønsker å tjene penger på deg. Dette er en følelse jeg ikke liker særlig godt selv om det selfølgelig også er positive sider ved å ha et kjent ansikt.

Det kan være slitsomt å sortere hvem som er sine ekte venner og ikke. Og ofte opplever man press fordi andre ønsker å bruke deg til å nå sine mål og de er ofte falske og sier ting kun for å få deg til å gjøre det de ønsker slik at de oppnår suksess. Dessuten har de dårlig tid og ofte kan man bli overkjørt om man ikke er tydelig , setter grenser og sier nei.

Nå er jeg ved et veiskille igjen hvor jeg er nødt til å gjøre en del endringer for å ta tilbake kontrollen. Desverre er jeg til tider altfor snill og ønsker tro det beste om folk. Dette gjør at jeg desverre kan miste balansen innimellom.

Mine tanker og ønsker for livet har endret seg mye det seneste året. Nå gjør jeg en opprydning i livet mitt og det kommer til å bli en del endringer i mitt fokus framover.

For helsen er ALLTID viktigst for meg!

No health no wealth! 

Jeg ønsker å leve et mer harmonisk liv som jeg kan dele med de jeg virkelig bryr meg om.

Fokus er og forblir på helsen, å fortsette etterleve mine verdier og å gjøre meningsfullt arbeid.

Noen ganger må man sette en grense, ta et skritt tilbake..

Foredraget jeg holder 25.oktober handler mye om disse tingene. Det å etterleve sine verdier, ha mot til å tørre å være seg selv og ikke minst akseptere seg selv som Bra Nok!

<3 Takk for at dere forstår <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *