ENDRINGER

255e5ad

 

Det skjer mye i kulissene i livet mitt for tiden. Mye endringer både i jobb og privat. Driver med en liten opprydning. I motsetning til mange andre liker jeg å gjøre store endringer raskt framfor å bruke så lang tid på ting når jeg først har bestemt meg.

 Etter at jeg begynte å jobbe med foredraget mitt som jeg skal holde 25.oktober har jeg kommet inn i en ny fase endring. Jeg jobber med to dyktige forretningsmenn som har solide verdier og har gjort meg oppmerksom på en del ting jeg aldri har tenkt over + at ved å jobbe med min historien som jeg skrev om i boken min «Bra Nok!»  nok en gang ble jeg påminnet om hvorfor jeg i 2008 valgte å endre retning.

Dette gjorde at jeg begynte å stille meg en del spørsmål og evaluere alt jeg har gjort fra da til nå og hvor langt jeg har kommer fra 2008-2014. Samarbeidet har fungert som en coachingprosess hvor jeg har gått igjennom en bevisstgjøring. Jeg ser på meg selv som ei fornuftig, hardworking, snill jente med beina på jorda. Men jeg har fått en liten «wake up call» og blitt mer bevisst på en del ting.

Det er fort gjort å miste seg selv i dagens samfunn, men da gjelder det å stille seg selv spørsmålene:

Er jeg der jeg ønsker å være?

Er jeg på rett vei?

Hvor vil jeg?

Hva må jeg gjøre for å komme dit jeg vil?

På grunn av denne prosessen har jeg nå bestemt meg for å gjøre en del endringer. Endringer kan være skummelt og det er ikke alltid man vet om de valgene man tar er rett. Men for meg handler det om å være tro mot mine verdier og det handler om å ha en hverdag hvor jeg føler jeg kan være meg selv 100%. Det er så viktig for meg. Jeg ser at mange spiller roller og lever fasadeliv. Selv trives jeg ikke særlig godt med å «spille spillet»..

Jeg har nulltoleranse for falske mennesker, mennesker som spiller på min samvittighet eller overkjører og herser med meg.

Det er viktig for meg å føle meg respektert, være inkludert og ha eierskap til mine mål og dete jeg gjør. Jeg ønsker å gjøre ting i mitt eget tempo og ivareta kvaliteten på arbeidet jeg gjør.

Jeg MÅ ikke gjøre alt nå! Og jeg skrur derfor ned tempoet for å ivareta min helse og for å ta vare på de jeg er glad i.

I dagens samfunn er det altfor mye fokus på cash og salg. Mange jager status, utseendet og penger.  Og javisst må man ha penger for å leve, men jeg er ingen hardcore businessperson og det kommer jeg aldri til å bli. Jeg har fått høre at en del ser på meg som en skikkelig karrierekvinne den seneste tiden. Når jeg tenker meg om så har vel det egentlig aldri vært min drøm. Jeg er ikke skrudd sammen sånn.

Det er ikke meg…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *