DIGG MED EN FJELLTUR TIL GEILO

DSC00646

 

I helgen har vi dratt til Geilo for å slappe av. Er det noe jeg har blitt bevisst på de seneste årene er det virkelig å sette av kvalitetstid med de du er glad i. Dette gir meg masse energi og gjør meg glad.

Vi bor på Vestlia Resort som jeg har bodd mange ganger før. Jeg later som om dette er hytta mi og trives godt her 🙂 Dessuten er det mindre styr enn å ha hytte føler jeg siden alt er klart når vi kommer. Vestlia bygger på her og fra januar kommer det et badeland på 750 meter med en 82 meter lang vannsklie, 20 meter svømmebasseng og aktivitetsbasseng, boblebad og barnebasseng i bygget nedenfor!

DSC00637

Det kommer dessuten bowlinghall , 42 nye suiter og 28 nye superior dobbeltrom. Vestlia Resort pleier dessuten å ha mange sporty arrangementer som Shapeup weekend, yogaweekend og mye annet spennende. I den nye delen kommer det dessuten nye ekslusive møterom, mer omfattende trening og fitnessenter, nye apparater og egen spinningsal med 18 nye sykler og yogasal for mer rolige aktiviteter.

Det gleder meg at de satser på å være et sporty sted med muligheter for action 😉

DSC00639I dag startet vi dagen med en deilig frokost og etter maten var sunket gikk vi en deilig tur i fjellet fra Prestholt mot Hallingskarvet. Turen til Hallingskarvet og ned er ca 6 km tilsammen og de fleste bruker ca 45 minutter opp og 45 minutter ned. En enkel fjelltur de fleste kan klare.

Jeg synes alltid det er så trivelig å gå i fjellet, for der hilser alle på hverandre og er så fornøyd. Kanskje fordi de da har tatt seg fri og har mer senkede skuldre enn i en hektisk hverdag. Det var mange spreke folk i alle aldre og det var deilig å få litt fjelluft i ansiktet.

Superkokk som blant annet driver Oro og Onda Terje Ness var dessuten der for å lage mat i en forbindelse med en Facebookgruppe arrangert av Electrolux, så det var liv i fjellet.

Vi stod opp ganske tidlig, så da vi var på vei ned kom de fleste opp.

DSC00645

Visste dere forresten at disse steinene var lagt av sherpaer fra Nepal? Det tok faktisk 3 år å legge disse steinene og vi var nødt til å leie inn folk fra Nepal siden de er visst mye sterkere.

DSC00656

Nå skal vi ta en tur på spa og senke skuldrene enda litt til 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *