Ovnsbakt laks med fullkornspasta og spinat

Laks,spinat,fullkornspasta

 

Mange mennesker er frustrert når det kommer til kosthold har jeg lagt merke til. Selv har jeg en veldig enkel kostholdsfilosofi og det handler rett og slett om å sørge for at det er proteiner, sunt fett og trege karbohydrater. Til hverdags spiser jeg med tanke på næring for at kroppen skal fungere og jeg sverger til «vanlig» sunn næringsrik mat som på bildet ovenfor her og jeg liker at det er enkelt!

Dette er en typisk lunch eller middag for meg.

«Ovnsbakt laks med fullkornspasta og spinat «

Slik gjør du:

Finn ein ildfast form og legg laksefile`ne i den etter å ha smurt med olje i bunnen

Dryss f.eks litt dill eller annet fiskekrydder du liker på toppen. Sett den midt i ovnen i ca 25 minutter på 200 grader

Spinaten slenger du bare i en kasserolle med en dæsj smør og litt salt og pepper og rører rundt til du får den konsistensen du ønsker.

Og fullkornspastaen koker du bare i vann og tar litt salt oppi om du ønsker litt ekstra smak. Hvor lenge du koker er avhengig av hvor stive eller myke du ønsker pastaen din skal være.

Selv drysset jeg litt ost på toppen fordi jeg synes det er digg 😉

Dette tok meg ca 30 minutter.

Vil understreke at jeg ikke tar meg så god tid hver gang jeg spiser, men at jeg laget denne da jeg hadde hjemmekontor 🙂

Det var en gang jeg ikke trodde jeg kunne lage mat, men i det siste har jeg fått så mye applaus på matlagingen at jeg har valgt å «riste det av meg» . Jeg kan jo hvis jeg vil og jeg kan faktisk være bra på det også om jeg bare følger oppskriften 😉 lol..

Nå er det din tur til å servere middag! Jeg utfordrer deg til å invitere en venn eller en date på middag!

<3

One Comment on “Ovnsbakt laks med fullkornspasta og spinat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *