TRENING OG KOSTHOLD I HØST

Høst

 

 

Det er mange som mister litt piffen når høsten kommer siden vi da ikke får de deilige solstrålene som gjør oss så godt. Noen er godværsentusiaster og trener kun i godt vær og flere blir litt smådeprimerte når høsten og vinteren kommer. Hvordan kan vi unngå dette?

SPIS DEG GLAD :

Spis omega 3
Spis regelmessige måltider for å holde blodsukker stabilt
Spis multivitaminer
Spis bær og frukt
Få i deg fiber ved å spisse masse grønnsaker
Spis fullkornsprodukter, ris , havregryn og quinoa ( med mindre du ikke tåler det seff)
Spis fet fisk, stek maten i olivenolje, usaltede nøtter
Spis rent kjøtt, kylling og egg
Sørg for å få deg frisk luft
Vær ute i dagslys
Få dine 8 timers søvn
Ha rutiner på når du legger deg og står opp
Drikk vann igjennom hele dagen

Jeg er av den oppfatning av at kosthold er avgjørende for hvordan vi har det. Jeg har selv slitt med vinterdepresjoner tidligere, men etter at jeg fikk mer kunnskap rundt ernæring og hvor viktig det er å få i seg riktig næring har jeg vært mye gladere selv på høsten og vinteren. Personlig mener jeg at kostholdet er ca 70% av resultatet ditt enten det er fysisk eller mentalt. Når vi ikke får like mye sol som på sommeren er det viktig at vi spiser næringsrikt slik at vi får i oss vitamin D i maten.

SÅ VELG NÆRINGSRIK MAT I HØST 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *