BOKANBEFALING

36349_web

 

Jeg er så heldig å få jobbe med noen utrolig dyktige forretningsmenn som hjelper meg med å nå noen av målene mine og jeg ble anbefalt denne boken av en av de. Foreløpig har jeg ikke lest den selv, men jeg tenkte jeg skulle ta den med meg når jeg skal besøke min far på «hvilehjemmet» i Spania i slutten av måneden.

Etter mange år som grunder har jeg funnet ut hva som er viktig for at jeg skal prestere optimalt og det er å legge inn pauser slik at jeg får trukket nok på bremspedalen og det blir en god balanse mellom gass og brems. Jeg ble litt lei av å fly på veggen etterhvert for å si det sånn.

Alt MÅ ikke skje akkurat nå.

Alt ER mulig, MEN noen ganger tar det bare litt lenger tid.

Gleder meg til å reise bort og lese denne boken 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *