Hva om du har en dårlig dag?

487658_391073310954379_344916314_n

 

Jeg fikk en tilbakemelding av ei av mine venninner at jeg var veldig privat og lukket på bloggen min og at jeg kanskje burde åpne opp litt mer. Hun mente at mange kunne dra nytte av mine erfaringer. Hva synes dere?

 Hm.. Vel, jeg må si at livet mitt er konstant i endring og det er både positive og negative sider ved å være » Lene Alexandra» som er min jobb. Akkurat som andre drar på kontoret er jeg på jobb så fort jeg går utenfor døren. Jeg må alltid være forberedt på at noen jeg ikke kjenner ønsker å prate , ta bilde med meg eller ønsker min autograf. Og jeg synes det er veldig hyggelig og setter stor pris på oppmerksomheten.

Men det er jo noen dager for meg som for alle andre hvor man ikke har lyst til å være i sentrum. Jeg foretrekker å være i sentrum når jeg har et budskap jeg ønsker å formidle med et mål om å kunne bidra for å inspirere og motivere mennesker. Personlig er jeg både ekstrovert og introvert som det heter så fint for tiden. Jeg kan være både direkte, frekk og frampå, men samtidig følsom, sårbar og feminin. Etter å ha vært i offentlighetens lys i over 10 år har jeg lært meg å leve med det og jeg trekker meg bare litt tilbake om jeg trenger tid for meg selv og er litt sliten. Jeg synes for eksempel det kan være veldig ødeleggende for min livskvalitet og ta bilder av alt jeg gjør i hverdagen, så det er vel kanskje mye derfor jeg ikke blogger om ALT som skjer i livet mitt og dette er nok også derfor jeg føler at selv om jeg er en offentlig person som figurerer en del i media til tider har jeg mye privatliv som jeg har behov for også. Føler jeg har funnet en fin balanse på det.

Det er viktig for meg og ikke la media styre mitt liv, men å sette grenser som er bra for min helse. For uten min helse har jeg ingenting. Helsen er min nummer 1 prioritet.

Jeg har etterhvert forstått at mange synes det er skremmende å være i media. Jeg skulle ønske jeg forstod hvorfor. Hva er skremmende med det?

Jeg har ikke nødvendighvis et enormt behov for å bli sett for enhver pris, men jeg har behov for å føle at jeg har en verdi ved å få annerkjennelse for jobben jeg gjør og jeg setter pris på å få lov til å kunne være med å mene noe og gjøre en forskjell i andre menneskers liv slik at de oppnår økt livskvalitet.

Da jeg var yngre hadde jeg et enormt behov for å fylle et tomrom av en lav selvfølelse som jeg også skriver om i boken min Bra Nok! , men nå er selvfølelsen min mer stabil enn før siden jeg har blitt flinkere til å lytte til mine behov og å finne min balanse. Jeg gjør mer av det som gjør meg glad og mindre av det som gjør at jeg føler meg dårlig. Ja, visst har jeg fortsatt dager hvor alt ikke går like smooth, men selvfølelse er ferskvare og det er ikke en selvfølge at den er på topp hele tiden. Jeg synes man skal akseptere svingningene og har man behov for å gråte litt, så gjør det da vel!

Heldighvis er det lenger mellom de dårlige dagene i mitt liv nå enn da jeg var yngre, men har jeg en dårlig dag har jeg lært meg noen ting som hjelper for meg.

For meg hjelper disse tingene:

Få en god , lang og varm bamseklem av noen som er glad i meg og som betyr mye for meg.

Spoon med sin kjære

At noen tror på meg

Å bli satt pris på

Hard styrketrening

En lang løpetur som sliter meg ut skikkelig

Gå på hudpleietime og få en massasje hos Nabila på Collesseum spa

Besøke min solstrålefrisør Therese

eller min supre negldesigner Linn

En saftig hamburger og sjokolade

Å grine ut og sove litt

Ta en tur til psykologen og lette på trykket så jeg får sortert i skuffene

Ringe ei av mine fantastiske venninner som alltid klarer å snu dagen til det positive og alltid ser på meg som supersterk på de dagene jeg selv ikke har like mye troen selv. For selvfølgelig har jeg også dager hvor jeg ikke har like mye troen. Da er det godt å ha noen andre som kan se meg utenfra og minne meg på hvor mye jeg har klart å oppnå og hvor mange mennesker jeg hjelper til et bedre liv.

Vi har alle behov for å føle oss verdifulle, så tenk over det i dag. Kan du gi noen et kompliment eller være der for noen som trenger deg i dag så gjør det. Det vil også gi deg en følelse av verdi <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *