Prinsippet om spesifisitet

bilde#puma #sponsor #nykolleksjon #foreverfaster

Vi blir gode på det vi trener på og har fokus på. Det er en kjent sak. Som f.eks da jeg vant Skal vi danse ble jeg best fordi jeg fokuserte kun på dans og la alt annet til side.

De siste månedene har jeg jo trent mest kondisjon siden jeg trente til Oslo triathlon og jeg synes det er deilig å variere treningen. Dette gjør både at jeg holder meg skadefri, men også at jeg holder motivasjonen oppe.

Selv trener jeg periodisering avhengig av årstid og målene jeg setter meg. Derfor er mitt fokus nå endret til mer fokus på styrketrening igjen. Målet er å bygge opp mer styrke så kroppen er rustet for all kondisjonstreningen jeg må igjennom for å nå målet om «Ironman» 2015.

Min venninne Sandra Johansson som jeg gikk i klasse med på PT utdanningen i 2011 som også foreleser for LA LifestyleStay Fit and happy kursene som vi har skapt sammen er en del av teamet som skal hjelpe meg å nå målet. Og det føles utrolig godt å ha henne på laget, som er vant til å se meg både på gode og dårlige dager . Sandra er alltid der for meg og en enormt god støtte å ha. Hun ser meg som menneske og det betyr mye for meg 🙂

Man kommer langt alene, men man kommer lenger med et godt team! Teamwork is dreamwork!

Sandra skal ha ansvar for styrketreningen og da vet jeg at jeg er i gode hender. I dag da jeg skulle starte styrketreningen for fullt igjen med baseløft og full pakke var det godt å trene med ei som virkelig kjenner meg, for jeg kjente meg ikke akkurat dritsterk for å si det sånn. Det er jo kjempelenge siden jeg trente markløft og den slags, så jeg kjente syra i underarmene med en gang lenge før jeg fikk kontakt med glutes`a… Uff..Vel, Sandra ønsker å ha fokus på glutes og posterior chain (bakside) generelt, så dette blir gøy 🙂

Vel, heldighvis mistet jeg ikke motet siden jeg vet at kroppen er skrudd sammen slik at vi blir gode på det vi øver på. Men jeg gleder meg til å få inn styrken igjen. Skal spise meg opp litt også ! Det skal bli digg 🙂

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *