MY SUPERDESIGNER TRUDE RAANES <3

946345_558369457532245_1730342005_n

Trude Raanæs har laget min nye fargerike, karakteriske og elegante profil. Det er så utrolig å skape noe som blir så riktig i forhold til hvordan jeg vil fremstå. Profilen gjenskaper meg, og får frem lekenheten, men samtidig er den seriøs. Dette har vært en reise for meg, og har hjulpet meg å spisse budskapet enda tydligere. Det er viktig når man skal skape en profil at mål og budskap er på plass, slik at det også kan vises gjennom designet.

Trude har jobbet med design siden 2001, og har etterhvert skapt seg en solid og sterk portofolie. Hun elsker å designe det enkle med en touch av røffhet, og samtidig klare å være elegant i formspråket. Derfor passet dette prosjektet perfekt. Noen ganger finner man bare riktige mennesker til riktig tid.

Jeg anbefaler virkelig henne på mitt sterkeste. Hun har en av sine styrker i merkevarebygging. Hun har f.eks vært med å skape Saga Hotel Oslo. http://sagahoteloslo.no. Dette var et pensjonat som skulle lages til et 4 stjerners hotel. Profilen vant merket for godt design. Senest har hun sammen med sin kollega vært med på å lage 2 nye magasiner. http://www.rim-design.blogspot.no/2014/04/idemagasin-til-hjem-og-hage.html

Det som er fasinerende med Trude er at hun klarer å glede seg over så lite, og det kommer ofte frem i designet også. Noen detaljer som bare blir prikken over ien. Det er kanskje det som skiller henne fra mengden av designere, at hun rett og slett har en indre glede over det arbeidet hun gjør. Med sitt positive humør, sterke engasjement for Petter Northug, og med Italia i sitt hjerte er hun litt «unorsk» og gleder seg over de som tørr å være anneledes.

Dette i tråd med La lifestyle sin filosofi. Tørre å være anneledes, og følge sine drømmer. Dette er et fundament, som må ligge i bunn for å lykkes. Så jeg heier på Trude Raanæs og håper at mange ser det samme som jeg har sett. Hun er nemlig mesterlig i det hun gjør.

Hun kan nås på: hei@truderaanes.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *