JEG SKJØNNER AT OPPUSSING KAN GÅ UT OVER FORHOLD..

1907380_719257728135934_8669973971815862453_n

Foto: Jeg elsker at det er høyt under taket. Det har alltid vært min drøm å bo i en slik leilighet og endelig oppfylles drømmen <3

——————————————————————————————————————————————————–

Jeg er ekstremt overlykkelig over at jeg har studert personlighetstyper de seneste årene og blitt bevisst på hva jeg er god på og hva jeg ikke er god på. Mine viktigste fokusområder å bli bedre på de seneste 2 årene har vært orden/struktur, delegering og timemanagement. Dette er viktig som entrepenør, men egentlig uansett hvilke mål du skal nå i livet.

Da jeg begynte med oppussingen av min nye leilighet var jeg positivt innstilt og gledet meg og det er jeg fortsatt nå som vi nærmer oss slutten. Men jeg har fått enorm respekt for håndtverkere. Det er STOR forskjell på kvaliteten i arbeidet de legger ned, så det gjelder å bruke tid på å velge rett.

Heldighvis har jeg vært heldig å få tak i et superteam som jeg har delegert dette bort til. Jeg er glad jeg ikke var så dum at jeg lekte superkvinne og skulle gjøre alt sjæl, for da hadde jeg vært utbrent for lengst! Jeg skjønner GODT at forhold slites når man velger å gjøre alt selv. Det er absolut krevende å skulle gjøre oppussing i tillegg til alt annet man ellers holder på med i livet.

Selv har jeg en hektisk hverdag og selv om jeg fysisk ikke har gjort jobben har jeg måttet sette meg inn i arbeidet håndtverkerne gjør for å kunne ta mange avgjørelser underveis i prosessen.  Dette har gått veldig fint og jeg er stolt av hvordan teamet har kommunisert og vært løsningsorientert. Utrolig lærerrikt å jobbe i team på denne måten!

10378949_719256341469406_8886636439465961838_n

Foto: Nå er endelig den lekre  Marimekko tapeten fra Borge oppe. Jeg blir helt rørt! Det er så vakkert! <3

Jeg har blitt enda mer kjent med meg selv under denne prosessen og funnet ut at jeg er veldig opptatt av at ting skal bli gjort gjennomført og grundig, jeg liker kvalitet og det estetiske er viktig for meg for at jeg skal få ro. Orden og struktur gir meg ro i sjelen. Så leiligheten må være strøken når den er ferdig om kort tid for å si det sånn 🙂 hehe..

10462462_722446617817045_73556514567904127_n

Jeg er et menneske som blir lykkelig når jeg ser et godt stykke arbeid og vakre ting. Det at noen virkelig har tatt seg god tid og gjort ting skikkelig betyr så mye for meg. Da jeg så disse lekre marmorflisene fra flisekompagniet   fikk jeg tårer i øynene fordi jeg ble så rørt og da de var lagt på badet mitt måtte jeg skrike høyt! En rus å se dette bli skapt! I <3 it!

Folk kan si hva de vil om at ting ikke gjør deg lykkelig. Selv mener jeg at alene kan ikke ting gjøre deg lykkelig. I bunnen må helse, solide verdier og balanse ligge. Men damn, som jeg elsker vakre ting! Det gjør meg glad!

I AM IN HEAVEN!! 

Mitt lille slott nærmer seg siste innspurt og jeg gleder meg til innflytningsfest med mine vakre venner som jeg knapt har sett de siste 2 månedene. Det skal bli så godt å se alle sammen igjen.

OPPUSSINGSTIPS:

– Skriv ned budsjett

– Bruk tid på å finne rette håndtverkere. Pris/ kvalitet må passe ditt budsjett

– ALDRI aksepter første tilbud. Du har garantert noen i ditt nettverk som har % på utstyr så du kan spare få mer ut av ditt budsjett

– Planlegging er viktig. Det er viktig at du vet hva du vil

– Ansvarsfordeling. Ulike mennesker har ulike talenter og deleger arbeidsoppgaver som gjør at de i teamet har fokus på å gjøre det de er best på

– Gi teamet ditt tydelig konstruktiv og positiv feedback underveis, motiver de og vær pådriver for at prosjektet går framover. Alle mennesker trenger å bli sett , liker å bli behandlet med respekt og setter pris på applaus

– Ikke lytt til mennesker som sier at bad er så dyrt, du må hvertfall bruke en halv million.

– Det finnes ALLTID en mulighet. Du må bare være tålmodig, ha is i magen og ikke hoppe på første og beste tilbud.

MASSE LYKKE TIL MED OPPUSSINGSPROSJEKTENE DERES! 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *