I <3 TRIATHLON :)

10491268_1442165986038920_3162656091523289953_n

 

I går sendte jeg en melding til min superkunde Martine og spurte om hun var klar for å kjøre igjennom etappene vi skal gjennomføre på triathlonet 9.august og positiv som hun alltid er takket hun selvfølgelig ja.

Selv er jeg en skikkelig frysepinne og takket være Huub  våtdrakten min var det ikke kaldt i det hele tatt. Martine derimot er skikkelig hardcore viking og synes ikke det var kaldt i det hele tatt. Martine har ikke fått sin våtdrakt enda og var sporty og svømte i bikini. Den jenta er så tøff og jeg er så utrolig imponert over hennes resultater og hennes utvikling. Det gir meg så enormt mye energi å være en del av hennes reise og få lov til å være en støttespiller i hennes team.

Svømmingen gikk bedre enn forventet. Det var faktisk veldig deilig. Det var digg å kjenne oppdriften i våtdrakten og å slippe fryse 🙂

Syklingen gikk også veldig fint. Mange synes triatleter er ekstreme når det kommer til utstyr, men etter å ha syklet med skikkelig utstyr  og merket forskjellen har jeg full forståelse for hvorfor mange bruker penger på utstyr. Martine har ikke fått sykkelen sin enda og vi merker at hennes offroad sykkel triller ikke like godt som min landeveis sykkel. Så når hun får sin nye sykkel kommer hun til å kunne sykle mye raskere. Selv har jeg blitt en skikkelig utstyrs junkie.

Da jeg pakket opp våtdrakten min følte jeg meg litt som Askepott som ønsket seg noe da hun kastet hasselnøttene bak seg. Hun fikk en jaktdrakt, ballkjole og brudekjole. Jeg fikk en helt rå våtdrakt! Kult med utstyr som kan gjøre meg bedre!

Da vi skulle løpe i dag bommet vi litt på løypen, men vi tok det som trening og koste oss underveis.

Selv har jeg knapt trent kondisjon de seneste årene, men jeg må innrømme at dagens utfordring gikk overraskende bra.

Må innrømme jeg føler meg litt triathlon nerd for tiden. I <3 it ! 😉

Smask!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *