PÅ TIDE Å INVESTERE :)

 

10366285_700935129968194_7454346570141619135_n Mitt fokus de seneste 10 årene har blant annet vært på frihet og opplevelser og det er det fortsatt. Min største frykt har vært å sette meg til ro og leve et A4 liv. Men jeg merker at jeg har endret meg en del de seneste årene og at flere ting som før ikke var viktig for meg har begynt å bety mer.

Jeg glemte altså en del grunnleggende ting for å ha balanse i mitt liv tidligere. Eller.. Før var jeg vel egentlig ikke så opptatt av balansen. Jeg var mer ekstrem på mange måter, men jeg har lært utrolig mye av å gå på utallige smeller og fått en del psykiske trøkker opp igjennom.

I følge Maslows pyramide er mat, vann, søvn og husly noe av de mest grunnleggende behovene vi mennesker har, mens jeg har i mange år snudd opp ned på den pyramiden har jeg skjønt 😉 Fullstendig kaos med andre ord..hehe..

Derfor er gleden ekstra stor når jeg nå har tatt det som er et MEGET stort steg for meg. Det at jeg har tråkket utenfor min komfortsone og kjøpt meg min egen leilighet. Omg! Klyp meg i armen. For meg er det SURREALISTISK! Et skikkelig kick! Noe jeg ærlig talt aldri trodde jeg skulle gjøre. Men etter at jeg kom hjem fra seminar i Miami føltes det plutselig helt rett! Der lærte jeg mye om finansielle strategier, investeringer og den slags.

 Jeg jobbet ræva av meg i fjor for å spare nok egenkapital for å kjøpe meg en leilighet da jeg endelig bestemte meg skjedde det raskt slik ting pleier å skje i mitt liv når jeg først har bestemt meg for noe.  2013 ble et krevende år på mange måter med et par brudd oppi alt, men jeg greide det. Og jeg er stolt over å ha klart det på egenhånd. For jeg hadde ingen rike foreldre som kunne kjøpe leilighet til meg, hjelpe meg med egenkapital eller være kausjonister for meg.

Men jeg har heldighvis en veldig snill far, familiemedlemmer og hjertelige venner som hjelper meg med oppussingen og det begynner å nærme seg siste innspurt.

Jeg er så takknemmelig, stolt og glad over det som skapes i mitt liv nå 🙂

Jeg føler meg heldig over å kunne ha et sted å bo. Det er ikke alle mennesker som er så heldige.

<3 LA <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *