Fra Glamourmodell til leder for LA Lifestyle treningsturer :)

10342434_697507390310968_8188549932061448240_n

Sjekk denne fantastiske gjengen her a! 

For ca 10 år tilbake i tid levde jeg et ganske så utsvevende og crazy liv som en del av dere kanskje har fått med dere. Jeg har hatt mange drømmer opp igjennom og realisert mange av dem. Men jeg hadde også en gang en drøm om å bli reiseguide. Jeg husker jeg var så fasinert av både de flotte flyvertinnene og guidene i uniform da jeg var liten jente og vi reiste på chartertur med familien.

 Dere kan lese mer om dette i boken min ”Bra Nok!”, men jeg ble hvertfall på et tidspunkt sendt på guideskole av mine foreldre siden de var så frustrert da jeg kom hjem til dem i Sarpsborg hvor de da bodde etter å ha bodd i Oslo en stund på egenhånd.  Jeg hadde insistert på å klare meg alene og hadde blant annet blandet meg borti dop . De visste ikke hva de skulle gjøre med meg og derfor endte de opp med å sende meg på My Travel sin guideschool på Agia Napa.

 Det mine foreldre ikke var klar over var at dette var partysted nr 1 for ungdommer, så jeg fullførte aldri denne skolen og ble aldri reiseguide på papiret.

Men det betyr ikke at ikke det fantes andre muligheter som ville passe meg bedre 🙂  Det er alltid viktig og ikke tenke begrensninger, men heller tenke muligheter. For man må ikke følge alle de uskrevne reglene og gjøre slik ”alle andre” gjør det! Det finnes ikke bare EN ting å gjøre ting på.  Man kan gjøre ting på sin egen måte og kjøre sin egen stil. Dessuten MYE gøyere 🙂

 Så i 2012 etter å ha hatt en knallstart på min karriere som personlig trener snakket jeg med min daværende manager i sony music Therese Karlsson og sa jeg kunne tenke meg å ha treningsturer til varmere strøk. Jeg hadde hørt at jomfrureiser holdt på med treningsturer og min manager tok kontakt og meldte min interresse. Og det tok ikke lang tid før grunder, eier  og sprudlende sjefsjomfru Charlotte svarte oss positivt. Selv var jeg ikke erfaren med å trene grupper og må innrømme jeg syntes det var langt utenfor min komfortsone, så jeg valgte å ha med meg en erfaren PT de første turene slik at jeg kunne bli litt varm i trøyen og føle mestring før jeg turte ta steget om å lede turer alene.

 Ovenfor ser dere bilde fra den første LA Lifestyle turen i samarbeid med jomfrureiser som jeg ledet helt alene. 27.april 2014 var tiden inne og jeg var klar. Jeg føler meg veldig heldig som fikk ha med meg en så herlig gjeng med smarte, rause damer som delte masse av sin kunnskap. Jeg dro med en innstilling om å gi, men jeg fikk så utrolig mye tilbake av disse supre jentene!

Og jeg som var bekymret for at ingen skulle ville være med meg på tur. Det var venteliste på turen til Mallorca og nå er det jammen meg det på turen til Rovinj i Kroatia også! 🙂 Klyp meg i armen! Jeg er så takknemmelig, stolt og glad 🙂

Nå er det kun 1. plass igjen til Split i Kroatia 7.juni! Bli med da vel! 🙂

På selveste 17.mai etter toget reiser vi avgårde igjen! En ny gjeng med 15 damer ut på tur! 🙂 Det blir variert, morsom trening, nye bekjentskaper med likesinnede, sol, avslapning, me time, latter og glede! 🙂

Det er så ekstremt viktig å komme seg bort og kunne fokusere på seg selv slik at man får påfyll av energi og har mer å gi 🙂

Gleder meg til å fortsette å lede treningsturer! Dette var kjempegøy! 🙂 JIPPI! 🙂

<3 Love from LA <3

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *