OPPUSSINGEN GÅR FRAMOVER ;)

OppussingDe seneste årene har jeg virkelig jobbet med mine svake sider og en av mine viktigste prioriteringer har vært å bli flinkere til å delegere. Derfor er gleden stor når jeg ser effekten av det. Mer blir gjort på kortere tid og jeg har bedre balanse . Fantastisk!

Min far er en utrolig snill , dyktig og hjelpsom mann. Føler meg heldig som har en far som er glad i meg og gjør en kanonjobb når det kommer til å hjelpe meg med oppussingen.

Min far jobber så utrolig fort. Jeg rekker knapt å fortelle hva slags fliser jeg ønsker før de er lagt. Imponerende! Det kaller jeg et skikkelig mannfolk! Mr Fix it! Sånn vi liker det 😉

Nå har det blitt lagt sorte fliser i gangen og jeg har bestilt sorte og hvit stripete tapet fra Borge etter god hjelp fra flere av dere som følger meg på instagram. Tusen takk for at dere fortalte meg hvor jeg fikk tak i den tapeten jeg ønsket 🙂

Mitt hvite høyglans kjøkken har kommet samt mine hvitevarer som komfyr, kjøkken, kjøleskap osv. Benkeplaten er bestilt, men den tar visst litt tid. Jeg ønsket med underlimt vask siden det ser mye lekrere ut og er mye mer praktisk og enkelt å holde rent.

Helt uvirkelig det som skjer nå egentlig, men jeg liker det som skjer i livet mitt nå veldig godt. Kjenner meg veldig stolt for tiden over alt jeg får til.

Nå har vi begynt å legge gulv på soverommet og på soverommet skal jeg ha en hvit og mørk blå stripete tapet som jeg har bestilt fra Borge.

1970687_682012951860412_136426537_n

Alt går veldig fint. Nå leter jeg bare etter den rette rørleggeren + flisene til badet 🙂

Interiør er virkelig det som får meg til å koble av. Det å sitte og researche og planlegge på Pinterest er noe av det beste jeg vet. Da kan jeg drømme meg bort og ta en pause fra all jobb. Det anbefales virkelig! 🙂

Det ser ikke så glamourøst ut nå, men det er litt av sjarmen. Jeg elsker å se endringene fra dag til dag og gleder meg enormt til å se resultatet! Det er så digg å nå nye mål! 🙂

Jeg har nettopp vært på treningsreise med en gjeng smarte, rause og herlige damer. Dette var en opplevelse for livet og jeg ble kjempeglad i alle som var med. Rørende at du ville være med meg på tur og de var så skjønne og ga meg så mye positiv feedback. Kjente jeg vokste på dette.

I morgen reiser jeg på ferie til Mauritsius og føler meg veldig heldig over å leve det livet jeg lever.

Alt er mulig! Noen ganger tar det bare litt lenger tid 😉

<3 Klemmer fra LA <3

2 Comments on “OPPUSSINGEN GÅR FRAMOVER ;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *