ØNSKER DU MER TID, PENGER OG MINDRE STRESS?

EasyPark-function-web

Som grunder er jeg alltid opptatt av å bli bedre. Derfor omgåes jeg med mennesker som kan gjøre meg bedre eller benytter meg av tjenester og bruker produkter som øker min effektivitet så jeg kan jobbe mer effektivt og få utrettet mer på kort tid.

Jeg forsøker å holde meg oppdatert på mange ulike bransjer for å se etter muligheter til hvordan jeg kan skape mer tid i min timeplan og finne en enda bedre balanse. For meg er det viktig og hele tiden evaluere og se hva jeg kan gjøre bedre. Og det er ALLTID noe jeg kan gjøre bedre!

Dessuten digger jeg å gjøre andre bedre 🙂

Jeg har lyst til å dele en av app`ne jeg har lagt min elsk på <3

EasyPark

Denne appen falt jeg pladask for siden den dekker så mange av mine behov.

– Du slipper å bruke tid på å ta fram lommeboken og dra kortet + trykke på x antall 10 kr l.l

– Du slipper stå i kø

– Du slipper drasse rundt på mynter

– Om din arbeidsgiver betaler din parkering kan du få en utskrift over all din parkering og du slipper forholde deg til hauger av kvitteringer

– Du slipper å gå tilbake med en lapp i bilen etter å ha betalt

– Du slipper stå for lenge og knote med en maskin når det regner

– Du slipper overbetale i tilfelle jeg ikke vet hvor lenge møtet varer. Jeg kan spare mye penger på dette siden det er ikke uvanlig at jeg betaler for mye i frykt for at møtet drar ut i tid.

– Du kan forlenge eller stoppe parkeringen akkurat når det passer meg ved å snurre på et hjul på min app

– Denne appen gir deg mer kontroll, skaper mer tid og minsker faktisk stress

– Denne appen er for de som ønsker å være smarte og ha kontroll

– Den er dessuten meget enkel å bruke og har et lekkert design 🙂

—————————————————————————————————-

Å parkere med mobil er stort i andre land som Finland og Sverige. Personlig håper jeg EasyPark kan være overalt siden jeg er veldig fan av apper, produkter eller tjenester som forenkler min hverdag.

Mobilen er jo framtidens joystick hvor alt kommer til og styres fra og jeg er opptatt av å følge med i tiden. Telefonen har jeg jo alltid tilgjengelig og jeg setter pris på å kunne manøvrere mitt liv på en smidig måte fra min smartphone når jeg er på farten.

EasyPark er uten tvil min nr 1 når det kommer til mobil parkering. Foreløpig er det for det meste «early adopters» som har oppdaget app`n, men det er nok ikke lenge før alle ser på den som et must have.

En app som gjør deg bedre helt enkelt 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *