HVORDAN VAR DET Å LEDE MIN FØRSTE TRENINGSREISE HELT ALENE?

PicSheslls

 Umulig og ikke lykkes med å lede en treningstur når man har med seg disse sprudlende jentene her! 🙂

I slutten av april var tiden inne for at jeg skulle lede min aller første treningsreise helt alene.

Ville jeg klare det? Ville jeg komme til å like det? Var dette noe for meg?

Det var mange spørsmål som gikk igjennom mitt hode før reisen.

Men den som intet våger intet vinner!

Jeg valgte å tenke:

Alt jeg vil er å pushe andre mennesker til å få ut sitt fulle potensial. Jeg har kun gode intensjoner og ønsker å spre glede og få andre mennesker til å føle frihet til å være seg selv. Jeg gjør så godt jeg kan og det er bra nok!

Det hjalp veldig! Jeg forsøkte ikke å være en perfekt reiseleder, for det er jeg ikke. Jeg er personlig trener og mental trener samtidig som jeg velger se på meg selv som en del av gruppen framfor en bedreviter som snakker ovenifra og ned til de jeg har med meg på tur. Det er fortsatt mye jeg kan lære og jeg kommer aldri til å bli utlært! Det positive er at fra nå av kan jeg kun bli bedre i mine øyne 😉

Jeg valgte å være meg selv med mine feil og mangler og jammen ble jeg møtt av en gruppe rause damer som satte pris på meg akkurat som jeg er. Jeg ble så utrolig rørt. Damene som var med meg på tur kom med god feedback som jeg kunne ta med meg videre og jeg lærte masse av dem. Det var helt utrolig å kunne få en så bra start. Jeg føler meg heldig over å tiltrekke meg så mange smarte, rause og tøffe damer som jeg virkelig lot meg inspirere av. På turen fikk jeg høre mange spennende historier og er det noe jeg virkelig er interresert i så er det jo mennesker og det at vi kan ta kontroll og endre livene våre akkurat slik vi selv ønsker.

 Jeg har stor tro på at vi mennesker besitter et enormt potensial om vi bare tør å ta en sjanse, bestemmer oss og jobber hardt for å nå våre mål!

Jeg dro med en innstilling om at det var jeg som skulle gi, men jeg fikk så utrolig mye tilbake.  Det var så utrolig bra kjemi i gruppen. Alle ble inkludert og  det var herlig å se jentene slippe seg løs og slappe av fra en hektisk hverdag. Det var god variasjon i alder og bakgrunn blant de 15 damene og dette skapte god dynamikk i gruppen. Jeg er glad jeg satt en grense på antallet siden dette antallet var noe jeg følte jeg selv mestret og jeg følte jeg fikk muligheten til å bli kjent med alle som var med og få en innblikk i deres eventuelle utfordringer slik at jeg kunne komme med innspill.

Jeg er opptatt av å skape resultater framfor å ha med meg flest mulig på tur. Og per dags dato føles det rett å sette en grense på 15 personer.

Det var som å reise på jentetur og jeg følte at alle klarte å slippe seg løs og være seg selv. Dessuten var vi veldig heldig med stedet vi reiste til. Hotellet var smashing og servicen var meget bra. Så jentene ble virkelig behandlet som prinsesser. I like! 🙂 Fordi de fortjente det! Sånn det skal være når hektiske jenter skal ut på tur!

 Siden jentene likte seg så godt på dette hotellet har jeg notert det på blokken og siden reisene har blitt fulle så raskt har jomfrureiser vurdert å sette opp en reise til hit etter sommerferien. Vi får se! Det hadde vært kjempegøy! 🙂

Ha en super dag alle sammen !

<3 LA <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *