LA LIFESTYLE LOOK :)

InglotDet er veldig mange som spør meg om hvilken sminke, hudpleieprodukter og behandlinger jeg bruker siden jeg har så fin glød i huden, så jeg tenkte begynne å dele noen av mine hemmeligheter og erfaringer på dette området da dette er et STORT interressefelt for meg . Jeg er en skikkelig spajunkie og elsker luksus i form av deilige hudprodukter , spa og makeup.

Og for min hud bruker jeg kun det beste !

Min venninne Sherin som også driver en beautysalong har startet opp sminkebutikker med merket Inglot .  Jeg synes alltid det er stas å støtte grundervenninner, men det er viktig for meg at det er god kvalitet om jeg skal anbefale noe videre. Derfor ble jeg utrolig glad når jeg testet ut Inglot sminken , for den minner faktisk om MAC som er et av mine favorittmerker.

 Bildet ovenfor er helt uten filter eller photoshop. Helt naturlig. Jeg har lagt en helt enkel «LA Lifestyle look» som jeg kaller det. Det er mange som spør hva slags sminke jeg bruker og stort sett sminker jeg meg veldig naturlig på denne måten siden jeg ofte går i PUMA treningstøy i min jobb som personlig trener.

Om dere lurer på hva slags sminke jeg har på meg kan dere bare spørre Sherin , hennes mann eller noen av de dyktige makeupartistene som jobber i butikkene deres. Det ligger blant annet en butikk i bogstadveien ovenfor Zara.

Dere bør absolut ta dere en tur innom og hils så mye fra meg! 🙂

<3 Klem fra LA <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *