LIFE IS FULL OF ADVENTURES:)

DSC_0051_minibilde.CROP

Hele livet har jeg vært opptatt av å bli rik på opplevelser og jeg er jammen godt i gang. Det handler om å gripe mulighetene. Så da jeg ble spurt om å bli med til Mauritsius takket jeg ikke nei. Vi dro på jungelsafari og dette var en utrolig spennende opplevelse. Det er herlig å dra ut på eventyr 🙂

070-DSC_0930

Strutsene var utrolig kule dyr! For en stolthet de har der de strutser rundt. Denne strutsen likte klokken min så godt at den holdt på å spise den opp. Tydelig at strutsen også likte litt bling bling 😉

056-DSC_0916

Menneskene i Mauritsius var utrolig vennlige og hjelpsomme. Vi bodde på 5 stjernes hotellet Sugar Beach hvor mange blant annet reiser på bryllupsreise. Det var et hotell med veldig mange muligheter og den dagen vi dro hjem var det hagebryllup rett utenfor vinduet på vårt hotellrom. Det var kritthvite fredelig , deilig sandstrand, tennisbane, treningsstudio, strålende spa, muligheter for vannaktiviteter og meget bra service + masse god spennende indisk mat blant annet.

065-DSC_0925

Som grunder jobber jeg veldig mye og jeg føler meg heldig som ble invitert med på denne turen som faktisk ble en 100% ferie for meg hvor jeg klarte å koble av. Jeg brukte tiden til å sole, trene og til å gå på spa. Storkoste meg med litt luksus fordi jeg fortjente det rett og slett.

I <3 it!

sugar_1

Jeg er glad for å ha mennesker i livet mitt som bryr seg om meg og ber meg ta en ferie rett som det er siden de vet hvor mye jeg elsker å jobbe og hvor viktig balansen er for at jeg skal være den beste utgaven av meg selv og prestere på best mulig måte i livet så jeg kan skape de resultatene jeg ønsker.

Sugar-Beach-Mauritius-Island-Spa

Denne turen ga meg masse ekstra påfyll, jeg fikk muligheten til å drømme meg bort og tenke store tanker. Herlig hvor kreativ man blir når man reiser bort til steder som dette 🙂

I feel thankful!

<3 LA <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *