DET GÅR FRAMOVER :)

BEnkeplatenMens jeg er på jobb utenlands er jeg så heldig å ha venner og en handymen som hjelper meg så oppussingen ikke stopper opp. Jeg føler meg heldig.

Så nå kom endelig benkeplaten og den er på plass. Tapeten fra Borge har også kommet mens jeg er borte , så neste helg står tapetseringen for tur.

Nå har vi endelig funnet en rørlegger også så vi er i gang med å rive badet og pusse det opp fra scratch. Det er mange ting å  tenke på når man pusser opp og jeg er glad jeg har et solid team rundt meg.

Det er mange kvinner som insisterer på å gjøre alt selv for å vise at de er sterke. Selv føler jeg meg sterk nok og jeg føler det i mange tilfeller er bedre å delegere «manneoppgaver» slik at vi får bedre framdrift og effektivitet i arbeidet.

Personlig mener jeg at ofte mannfolk er bedre på det praktiske og at vi kvinner er bedre på det eststiske. Men dette gjelder selvfølgelig ikke alltid. Men i mitt oppussingsprosjekt må jeg si jeg setter pris på mine Handymen <3

Nå sitter jeg og venter på en hudpleie og massasjetime på hotellet i Rovinj i Kroatia før vi skal vende snuten hjem til Norge. Det har vært en fantastisk uke, men det er alltid godt å komme hjem i sengen sin 🙂

<3 Klem fra LA <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *