DREAM – BELIEVE – CREATE – SUCCEED ( DEL 2 )

For alt handler om mennesker.  I 2008 fikk jeg beskjed om at jeg var selvopptatt og hadde lav selvfølelse og at jeg måtte bli mer selvsikker og mindre selvopptatt. Jeg er veldig glad for at han som sa dette turte å si det til meg. De fleste mennesker er jo redd for å si sannheten og velger å jatte med oss i frykt for og ikke bli likt eller ikke få solgt sitt produkt. Mange av oss liker som regel best de som sier det vi ønsker å høre og det gjorde jeg selv lenge også. Helt til jeg innså at folk har ofte en agenda og smisker for å nå sine mål og at det er de som er ærlige og direkte som faktisk kan gjøre at jeg utvikler meg.

Nå setter jeg pris på mennesker som også er kritiske til mine ideer og gir meg innspill så jeg kan bli bedre. Disse tar jeg vare på. Siden jeg fikk den beskjed om at jeg burde endre meg i 2008 har jeg jobbet hardt for å bli mer selvsikker og mindre selvopptatt. Vi er alle mennesker mest opptatt av oss selv, men jeg hadde et stort ego grunnet lav selvfølelse og usikkerhet og måtte jobbe bort det og få mer fokus på å se andre mennesker. Jeg trodde helt ærlig den gang at jeg aldri ville klare det. Men det har jeg greid og jeg jobber hele tiden på å bli bedre på dette.

Nå jobber jeg med å gjøre andre mennesker bedre og jeg elsker det og mine erfaringer med å ha vært både høyt og lavt i min fargerike fortid er verdifull! Og nettopp derfor dro jeg på dette seminaret i Orlando også. Jeg er ydmyk og ønsker å fortsette å utvikle meg. Jeg tror aldri jeg er utlært. Mitt mål er å fortsette å utvikle meg som menneske og fagperson resten av livet.

Dani snakket mye om å gjøre suksess og det er mange grunner til at vi gjør suksess, men det som skiller de som ikke lykkes og de som faktisk gjør suksess er

MINDSET!

Når det gjelder definisjonen på å gjøre suksess er dette individuelt og du må selv stille deg spørsmålet om hva som er viktig for DEG, men vi har alle behov for å nå være mål og oppleve mestring siden dette gir oss en følelse av verdi og vi får en bedre selvtillit.

Det er ingen andre enn deg selv som er ansvarlig for deg og å nå dine mål. Se deg i speilet og hvem ser du? Den eneste som kan gjøre endringer i ditt liv er DEG! Ikke skyld på andre for at du feiler. Du kan ikke kontrollere menneskene rundt deg, men du kan kontrollere deg selv.  Ingen vil komme å gjøre jobben din for deg! Ikke sitt å vente på at du skal vinne i Lotto! Du må jobbe hardt og være sulten på å utvikle deg. Og for guds skyld! Snakk med de som har gjort det du ønsker å gjøre framfor mennesker som ikke har greid å gjøre det du vil gjøre.

Det er for eksempel mange ute i cyberspace som vil hjelpe deg å bygge ditt navn som en merkevare og med markedsføring og sosiale medier. Om de har bare noen få tusen følgere på instagram bør det da kanskje ringe en bjelle? Kanskje du heller skal spørre noen som har bygget et navn, har erfaring fra media, har followers på sosiale medier når sine mål?

<3 LA <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *