DREAM – BELIEVE -CREATE – SUCCEED

Det er søndag morgen og jeg sitter og lytter til mp3 med Dani Johnson på øret. Jeg har lenge letet etter en person jeg kan identifere med meg som inspirerer meg til å jobbe hardere for å nå målene mine.

Jeg har alltid følt meg annerledes og unorsk.

Ei av mine kunder som også har blitt en god venninne av meg var på seminar med Dani Johnson i utlandet og jeg merket stor forskjell på henne etter at hun kom tilbake etter dette eventet. Hun var mer bevisst og enda mer seg selv. Hun forsøkte ikke selge seminaret til meg, men for noen uker siden bestemte jeg meg impulsivt for å reise til Miami på seminar med Dani. Jeg kjente etter magefølelsen og den sa YES!

Som offentlig person blir jeg ofte forhåndsdømt og jeg ønsket å reise til USA for å se hvordan folk som ikke ante hvem jeg var responderte på meg og min væremåte. Dette viste seg å være meget lærerrikt. De samme tingene jeg er god på var jeg god på i USA og det var like mange mennesker som trengte min hjelp der som i Norge uavhengig av mitt merkenavn. Jeg har allerede blitt kontaktet av flere som ønsker å jobbe med meg via skype. Det viste seg at det var mange som trengte hjelp til en del ting som jeg er veldig god på. Det var veldig godt å få bekreftet at jeg har egenskaper og kunnskap som mennesker har behov for uavhengig av min status. Jeg har lært utrolig mye gjennom min karriere ved å være modell, artist, skuespiller, konferansier, merkenavn, offentlig person, sisteleddsmarkedsfører, sosial media bruker, blogger, forfatter, journalist, foredragsholder, kursholder, personlig trener, mental trener og ikke minst pga min ville fortid osv bare for å nevne noe.

Men ikke nok med det. Et annet mål ved å reise var å snakke med mange mennesker fra ulike land for å få et bredere perspektiv og lære mer om mennesker og hva de fleste er opptatt av .  Jeg ønsket å finne tilbake til lekenheten og spontaniteten jeg hadde i 20 årene da jeg var mer crazy og ikke alltid så kontrollert. Jeg tok mer sjanser da. Med åreme har jeg blitt mer fokusert, målbevisst og kalkulerende. Dette er egenskaper jeg har ønsket å forbedre, men nå ønsker jeg å ta tilbake spontaniteten og den ville siden av meg , men samtidig være god på de andre tingene 🙂

Samtidig ønsket jeg å lære mer om personlighetstyper, kommunikasjon, mindset, finansielle strategier, time management, lederskap osv. Jeg dro på seminar med Dani Johnson for å bli inspirert og generelt bli bedre på alle områder i mitt liv så jeg har enda større sjanse for å nå mine mål.

Dani levde opp til forventningene. Hun var ikke nok en kjedelig businessperson som stod i svart dress og forsøkte å være viktig. Hun var smart, kommuniserte tydelig og enkelt, hun så bra ut, var upolitisk korrekt , morsom og gal! En skikkelig entertainer som samtidig formidlet kunnskap og var motiverende på en måte så det var umulig å kjede seg. Digger mennesker som er utenfor boksen og tør være upolitisk korrekt! Herlig befriende å lytte til!

Jeg har selv følt at jeg aldri har vært A4 og jeg ønsker ikke å bli satt i bås. Samtidig har jeg alltid følt meg annerledes og unorsk. Ofte har mange forsøkt å gjøre meg til noe jeg ikke er og det er en utfordring å beholde seg selv i den verden vi lever i hvor vi stadig bombarderes med alt mulig mennesker ønsker å selge oss.. Mange har forsøkt å gjøre meg til en person som passer inn i systemer, men jeg får ikke puste inne i en boks og det passer ikke min personlighetstype. Javisst må jeg ha en plan og en strategi, men jeg er nødt til å ha eierskap til den får at det skal gi meg en solid indre drive.  Det må komme fra meg! Derfor er det viktig at ledere inkluderer sine ansatte f.eks og lederstilen har endret seg mye de seneste årene. Nå er det viktig at en leder inkluderer sine ansatte for å få de til å prestere på best mulig måte 🙂

På seminaret gikk  vi grundig igjennom de ulike personlighetstypene som jeg hadde lært litt av fra før fra min venninne før jeg dro. Det å lære dette har gjort at jeg har blitt mye mer bevisst på meg selv, mine svakheter og styrker. Samtidig har jeg blitt flinkere til å se at vi alle har ulike talenter og at ulike personlighetstyper jobber bra sammen i et team. Ved å lære disse personlighetstypene har jeg blitt flinkere til å forstå andre mennesker og å snakke deres språk.  Dette har gjort og gjør meg bedre, men jeg jobber med å bli enda bedre på dette. Jeg har fortsatt et stort potensial.

Vi kan ALLTID bli bedre!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *