LA LIFESTYLE – STAY FIT TRENINGSTUR :)

Omg! Det er venteliste på både treningturen med meg til Mallorca og Rovinj i Kroatia! Damn, som jeg gleder meg til å treffe alle sammen som har meldt seg på.

Jeg tenkte starte en Facebookgruppe for de av dere som reiser med meg i 2014 🙂

Jeg er glad jeg valgte å reise med små grupper slik at det blir mer personlig og jeg får muligheten til å bli bedre kjent med alle sammen og jeg kan dele mine erfaringer. Det er et begrenset antall på mine turer. Jeg tenker ikke hvordan jeg kan tjene mest mulig penger, men jeg er opptatt av å se hver enkel jente som er med meg på turen slik at jeg kan gjøre en større forskjell enn om jeg hadde med meg for mange på turen. For jeg er opptatt av å skape resultater og bidra til økt livskvalitet i andres liv.

Derfor ville jeg heller ha 4 turer i år med små grupper framfor 2 turer med mange personer. Jeg føler dessuten det blir mer samhold og teamfølelse + at folk slipper seg gjerne mer løs i en mindre gruppe.  Dessuten slapper jeg selv av mer da og gjør en bedre jobb 🙂 Vinn vinn for begge parter gitt !

Så dette blir jo skikkelig jenteturer hvor vi sammen er sterke! GIRLPOWER! Gotta <3 it!

Vel, det er EN plass igjen til Split i Kroatia og hvem tar den? 🙂

http://www.jomfrureiser.no/split-med-lene-alexandra

Og Dubai turen er jo ikke før i november, så der er det fortsatt en del plasser igjen. Men jeg ELSKER Dubai og gleder meg big time til å se reaksjonen til de av dere som opplever stedet for første gang! Det er så WOW 🙂

http://www.jomfrureiser.no/dubai-eskotisk-trening-med-lene

Det skal bli så digg å reise avgårde med en gjeng damer . Da er det positiv egoisme og me time som gjelder så vi kommer hjem proppfulle av energi og klar for nye utfordringer og å nå nye mål!

This is gonna be fun girls!

<3 LA <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *