TAKKNEMMELIG :)

Som person tar jeg aldri ting som en selvfølge og jeg må innrømme jeg var litt redd for at ingen skulle ha lyst til å bli med meg på treningstur. Gleden var derfor stor da Marianne på jomfrureiser sendte meg en mail og skrev at det var påmeldt akkurat så mange som jeg hadde ønsket å ha med meg til Mallorca 🙂 Kjenner meg ydmyk og rørt og gleder meg virkelig til å treffe alle damene som skal være med. Jammen er det ikke lenge til heller!

Det er en del år siden jeg var i Mallorca, men var mye der som lita jente. Da var jeg blant annet med i Ving reiser sin miniclub og husker det var stor stas. Da var vi jo både på sjørøvertur, gikk catwalk, hadde show og andre morsomme aktiviteter.  Gleder meg til å reise tilbake på treningstur med en gjeng damer jeg ikke har truffet før som jeg skal gjøre mitt beste for å inspirere og pushe i den retningen de ønsker 🙂

Tusen takk for tilliten 🙂

Det er fortsatt ledige plasser til Kroatia/ Split og Dubai

Selv er jeg ansvarlig for innholdet på reisen, mens jomfrureiser har ansvar for det praktiske som booking, hotell osv.

Dere kan kontakte Marianne på jomfrureiser her

Ha en sporty dag!

LA

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *