FJERNER GAMMEL MORO..

(Foto: Sponset innlegg / Fra behandlingen hos Laserlegene)

Da jeg var 16 år gammel og min bror som var tre år eldre enn meg tatoverte seg skulle selvfølgelig ikke jeg være noe mindre tøff. Så jeg dro på med 4 stk med en gang like godt. De senere årene har jeg vel egentlig følt stadig mer på at det ikke er helt meg å ha tatoveringer lenger. Jeg synes ikke det er så fint med tatoveringer til brudekjole f.eks og det hadde vært fantastisk og ikke ha noen kjennemerker på kroppen slik at jeg kunne flytte utenlands og gå undercover om jeg skulle ønske det i framtiden.

Men jeg har lett etter en bra laser og ikke minst rett tid. Man må jo være på sitt blekeste før man kan gå igang med en slik behandling og de blir ikke fjernet over natten. Første gangen jeg var innom fikk jeg streng beskjed om å komme tilbake når jeg var blekere. Det føltes trygt at Cecilie som gjør behandlingen på meg var så seriøs og proff.

Jeg fant først en dyktig lege med en bra laser i Sverige, men det ble litt upraktisk å reise dit hver 6-8 uke.

Nå var jeg så heldig å bli kontaktet av Laserlegene og få muligheten til å teste ut Fotona`s nye QX Max som er den nyeste og mest effektive tatoveringslaseren. Mange fortalte meg på forhånd at det var utrolig smertefullt så jeg må innrømme jeg gruet meg litt til første behandling, men tydelighvis hadde jeg høy smerteterskel og taklet det bra.

Om dere vil lese mer om dette kan dere gå inn på Laserlegene sine sider hvor det står godt forklart 🙂

Det er individuelt hvor lang til det tar å fjerne en tatovering, men jeg skal til behandling hver 6-8 uke og det får ta den tiden det tar. Det kan ta alt ifra 5-10 behandlinger slik jeg har skjønt, så jeg får smøre meg med tålmodighet 🙂 Kommer til å holde dere oppdatert om hvordan det går med behandlingen.

For spørsmål: her

Godt å være igang! Gleder meg til å bli tatoveringsfri!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *