TEAMWORK IS DREAMWORK :)

Da jeg begynte som modell for mange år tilbake jobbet jeg for flere eventbyårer og jeg deltok mye på messer  og ulike arrangementer som sisteledds markedsfører for ulike store selskaper som blant annet AGA, YARA, X Box, Budweiser og  easytel. Dette var jobber jeg synes var veldig morsomme siden jeg ble kjent med mange mennesker og mange av jobbene hadde ulike temaer så ingen dager var like. En gang stod jeg med knallrød parykk for AGA mens en annen gang i helt straight businesslook for et annet selskap.

I helgen var det Helse, beauty og fitness messen på Telenor Arena som gikk av stabelen. Min venninne Sol skulle ha stand på messen for sitt selskap: Sol PMU 

Sol har tatovert min makeup i mange år og jeg er utrolig stolt av henne. Ikke bare er hun en dyktig forretningskvinne, men hun er ekte og et vakkert menneske.

Min BFF Jon Lundemoen og jeg bestemte oss for å joine vår felles venninne Sol og å hjelpe hverandre. Da fikk vi muligheten til å tilbringe mer tid sammen tross våre hektiske timeplaner.  Selv signerte jeg boken min «Bra Nok!» , promoterte mine venners arbeid som jeg virkelig kan stå inne for,  gikk Catwalk for Great Lengths løshår, promoterte LA Lifestyle, var innom jomfrureiser standen som jeg samarbeider med på mine treningsreiser, deltok i en anti age  debatt  med noen av Europas ledende kirurger, gjorde intervju med Side2 og God kveld NorgeTV2 om LA Lifestyle og mitt syn på beauty/ antiage bl. a samtidig som jeg ble kjent med masse herlige folk og traff masse kjentfolk siden jeg kjenner folk i både helse, trening og beauty bransjen 🙂

Foto: Fra jomfrureiser standen. (En ledig plass til Mallorca og fortsatt noen plasser igjen til Kroatia/Split og Dubai)

Teamwork = Dreamwork!

I mange år følte jeg at jeg ikke passet til å jobbe i team, men i ettertid har jeg funnet ut at jeg elsker å jobbe i team. Men jeg er nødt til å jobbe med ekte mennesker som jeg bryr meg om og det er viktig å ha ulike personlighetstyper i et team så man kan utfylle hverandre.

Når jeg jobber i team med mennesker jeg digger og bryr meg om tenker jeg ikke over at jeg jobber. I love it!

Skilt display trykket den fantastisk råe roll up`n min og min designer Trude Raanes og hennes copilot designet den. Bildet er tatt av Rolf Ørjan Høgset. Det var så utrolig stas å hente min egen LA Lifestyle Roll up på posten. Og så utrolig fin den ble! Takk for alle dere som skapte den sammen med meg 🙂

Siden jeg snart reiser til Miami på seminar trykket Trykk 24 opp noen glossy businesskort til meg. De ble HELT smashing! Det er så utrolig gøy med design! Gjett om jeg gleder meg even more til å reise nå a! Hihi..

 

Tusen takk til alle dere herlige menneskene jeg elsker som har gjort denne helgen fantastisk! 🙂 Gotta <3 you!

Nå får jeg gå igjennom innboksen… Au… 😉

LA 😉

(Dette innlegget er sponset )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *