DEDICATED TO MY SUPERMOM :)

Foto: Mamma og jeg i Paris

Det er umulig for meg å klare å gi tilbake så mye som min mor har gitt meg. Og da snakker jeg ikke om ting, men kjærlighet og støtte. Min mor er sterk og har måttet oppleve litt av hvert med meg som sin datter, men som hun selv sier. Det er hvertfall aldri kjedelig å ha meg som datter. Hehe..

Min mor fikk min bror som 17 åring og det er utrolig imponerende at hun turte å bli mor i en så ung alder. Hun sluttet da på skolen og fikk meg noen få år etter. Etterhvert tok hun utdanning samtidig som hun jobbet ved siden av. Hun har alltid vært hardt arbeidende.

Ikke bare er min mor vakker, men hun er kreativ og smart. Hun er et tvers igjennom et godt menneske som ser det gode i alle. Hun er en inspirerende person, har god rettferdighetssans og er en fantastisk samtalepartner.

Jeg får ofte høre at jeg står så stødig som et fjell. Vel, det kommer i såfall fra min mor.

Vi er bestemte damer med bein i nesen og finner oss ikke i hva som helst. Vi følger vår egen magefølelse og går våre egne veier.

Jeg føler meg heldig som har et så godt forhold til min mor.

Gratulerer med morsdagen mamma <3

LA

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *