5 UKERS FERIE :)

I år har jeg valgt å ta den lengste ferien ever og det er den beste avgjørelsen jeg har gjort i år. Å være grunder og drive eget selskap krever hardt arbeid og jobben blir en livsstil. Men jeg digger å være min egen sjef og jobber kun med ting jeg synes er gøy og kunne aldri tenke meg å være ansatt. Frihet er altfor viktig for meg.

Feriene er ekstremt viktige for å hente seg inn igjen så man får tilbake kraft og drive til å jobbe hardt og fokusert mot nye mål. Det er en grunn til at det er noe som heter ferie! ;)En del grundere har en styrke som også er deres svakhet og det er at man blir ofte laserfokusert på å nå målene sine. Faren er at man ikke klarer sette grenser og flyr på veggen. Så det er viktig å kjenne sine styrker og svakheter og vite når man skal gasse og bremse. Jeg coacher mange målbevisste mennesker av denne typen, som jeg er nødt til å sette grenser for. Jeg behøver ikke pushe de. Tvert imot er jeg nødt til å be de legge inn pauser og sette av tid til barn og kjæreste/samboer. Det er viktig å være i balanse og ha en god helse for at man skal kunne prestere på de ulike arenaene i våre liv og ikke minst for å vare i det lengre løp. Når vi blir utslitt blir selvfølelsen frynsete og vi tolker ting mer negativt enn vi ellers ville ha gjort. Lunten blir gjerne også kort og vi oppfører oss gjerne på en måte vi ellers ikke ville gjort. Det er HELT naturlig når man er sliten. Kroppen sier ifra når den trenger å slappe av. Så om du har et familiemedlem som har jobbet sykt mye og er litt edgy i sommer må du ikke ta det personlig 🙂

Ofte jobber mange ræva av seg og når de først kommer seg på ferie orker de ikke å gjøre annet enn å ligge i ro. Da hadde det kanskje ikke vært så dumt å legge inn litt pauser her og der i hverdagen også slik at man hadde overskudd når man endelig skulle ha kvalitetstid med familien ? 🙂 Vel, man lærer så lenge man lever og jeg tror det er viktig at man gir rom for hverandre og forsøker vise forståelse. Som regel når vi har fått slappet av noen dager kommer vi tilbake til oss selv igjen.

Helsen har ALT å si. Om vi ikke er i balanse går det utover alt annet.

No health no wealth! 🙂

Ellers bruker jeg sommerferien på å drømme og la kreative tanker flyte. Jeg er inne i en endringsfase igjen hvor jeg er sulten på kunnskap og utvikling og er i ferd med å bevege meg over i det ukjente utenfor komfortsonen nok en gang. Det er visst en rød tråd igjennom livet mitt. Men.. Pain is weakness leaving the body & No pain no brain..

Ellers setter jeg utrolig stor pris på all den positive feedbacken på min bok «Bra Nok» . Det er rørende å se hvordan dere anbefaler den videre til andre, gir den i gaver og skriver til meg at boken har hjulpet dere . For noen av dere er det den første boken dere har lest og det er så kos å høre. Jeg forsøkte virkelig å skrive den tydelig ,lettlest  og ærlig. Jeg ønsket ikke å forsøke å være «korrekt». Det som er korrekt for en er ikke nødvendighvis det for andre. Jeg fighter jo for frihet. Frihet til å være oss selv akkurat som vi er. Det er jo da vi er unike!

Mange av dere gir tilbakemelding på at boken er utsolgt flere av butikkene og at dere må gå i både 4 og 5 butikker for å få tak i boken. Jeg blir utrolig glad over å høre at dere «jobber» for å få tak i boken og faktisk går noen ekstra meter til en annen butikk eller ber de i butikken om å bestille boken. Det varmer mitt hjerte. Jeg håper flere butikker bestiller den inn igjen så det blir enklere for dere å få tak i boken. Hvis ikke får dere bestilt den på haugenbok.no x-life.no og itunes.

Jeg håper dere tar litt fri fra jobb og ikke minst hardtrening i sommer. Selv gjør jeg ting jeg ikke pleier å gjøre, har sminkefri, er sammen med venner, familie, kjæreste og andre mennesker jeg er glad i.

Selv har jeg vært i Cannes i år også med min Supermann. Nå reiser jeg videre til Spania. Så skal jeg tilbake til Frankrike i august på en workshop,  TV innspilling i Afrika før vi reiser til Mexico med en gjeng Superkvinner med jomfrureiser i på bursdagen min 29.oktober. Så det blir mye reising på meg gitt. Goitta <3 it!

Håper dere gjør ALT dere har lyst til i sommer! Elsk, lek og spre positiv energi! Slipp dere laus! 😉

Hilsen deres Frihetsgudinne i LA Lifestyle 😉