AFRIKA

Kom nettopp hjem fra Afrika hvor jeg var så heldig å få oppleve ørkenen. Yngvar Andersen kjent fra Puls på NRK og eier av Mykje meir og jeg var på TV innspilling med Senkveld.

Dette var en fantastisk opplevelse jeg aldri kommer til å glemme og jeg gleder meg til dere får se det vi filmet i høst:)  For et fantastisk crew ! Bra teamwork! Herlig når hver og en gjør sin oppgave og ting bare flyter.  Det er alltid så profesjonelle og positive mennesker i Monster som produserer Senkveld. En drøm å jobbe med de.  Thomas og Harald er noen fantastiske jordnære laidback mennesker som er flinke på å se alle rundt seg. Ikke rart at de har gjort så stor suksess 🙂

Vi lever antagelighvis bare en gang og vi vet ikke hvor lenge. Livet byr på mange muligheter. Det handler om å ta sjanser og gjøre det beste ut av det livet vi har fått tildelt. Det finnes inget fasitsvar på hvordan DU skal leve livet. Det som er rett for deg er ikke nødvendighvis rett for en annen. Vi mennesker er ulike og har ulike behov, men vi må allikevel respektere hverandre. For vi er alle like mye verdt. Livet er uforutsigbart og det eneste du kan ta kontroll over er hvordan du selv velger å tolke og håndtere situasjoner du havner i.

Selv blir jeg stadig mer kjent med meg selv og opplevelser er en av mine viktigste verdier. Derfor har jeg planer om å fortsette å reise. Det er ofte på slike turer at jeg drømmer og kreativiteten blomstrer. Dette resulterer som regel i nye målsetninger og jeg føler meg fri. Deilig å være sin egen sjef!

Det har vært et meget hektisk år med bokutgivelsen «Bra Nok», lange dager med PT klienter, arbeid for sponsorer og videreutvikling av «LA Lifestyle». Før sommeren mistet jeg litt fokuset. Da var det godt å ta seg min lengste sommerferie ever og tenke over hva som faktisk er viktig for meg. Vi rekker sjelden å tenke over hva som er viktig for oss og sette nye mål i hektiske perioder.

Jeg føler meg heldig som har ekte venner og familie som er der for meg på dårlige dager. For dårlige dager har vi alle og skal man oppnå nye mål må man utfordre den berømte komfortsonen, sprenge grenser og tåle smerte. Den som tåler mest smerte vinner 🙂 Det er de gangene jeg har ofret mest og hatt mest smerte at jeg har gjort størst suksess.

Noen ganger kan det være smart å ta et skritt tilbake og tørre å tenke nye muligheter. Dette gjør jeg med jevne mellomrom og nå ser jeg endelig muligheter igjen og jobber videre mot målene mine.

Det vil alltid være noen som forsøker å stikke kjepper i hjulene dine og som er sjalu fordi du er annerledes. Fuck dem! De skulle bare ønske de var i dine sko.

Ikke gi dere! Som skorpion har jeg behov for å bryte meg selv helt ned i perioder for så og bygge meg opp igjen fra asken for å få ny energi…Phoneix..

Følg deres drømmer folkens! Dere er «BRA NOK»

LA <3