LA Lifestyle family :)

Foto: Aina og jeg fra sommerfest i fjor. Har trent henne fra 2011 da jeg begynte som PT på SATS Nydalen og fulgt henne på veien. Nå er hun stolt butikksjef på Kiwi og bygger hus. Herlig målbevisst jente 🙂

Dette året har jammen gått fort. Jeg er enormt takknemmelig for all den positive responsen jeg har fått på boken min «BRA NOK!». Den havnet i tillegg på bestselgerlisten. Det ble en bonus på toppen av det hele og mer enn bra nok for meg. Flere har sagt de føler seg «bra nok» etter å ha lest boken og det var akkurat det jeg ønsket. Det var mitt mål. Min drivkraft for å dele mine erfaringer og skrive boken var for å få andre mennesker til å føle seg bedre og jeg blir så enormt glad når mennesker skriver til meg og takker meg for at jeg skrev boken.

Jeg ønsket å gi ut en bok som kunne få mennesker til å senke skuldrene litt. Stress er jo en av de viktigste årsakene til hjerte og livsstilssykdommer og jeg tror det er viktig at vi ikke stiller altfor høye krav til oss selv om vi skal ha en langvarig og god helse. Vi bør være flinke til å legge inn «me time» i timeplanen vår så vi har overskudd. Det er da vi er den beste utgaven av oss selv.

Mye av min jobb består i å roe ned og balansere hektiske mennesker da jeg tiltrekker meg mange mennesker som vil noe mer. Det er bra å være ambisiøs og ha drive, men om man kjører bånn gass hele tiden sier det seg selv at man til slutt møter den berømte veggen. Mitt fokus er alltid først og fremst helsen . For uten helsen har vi ingenting og jeg tenker langsiktig. Menneskene jeg jobber med skal fungere i livet om 10 år fram i tid også .

Jeg har selv vært utbrent og vært superfokusert på mine mål og glemt alt rundt. Dette har gitt meg en erfaring jeg ikke kunne vært foruten og flere føler en trygghet ved å komme til meg siden jeg har en god porsjon livserfaring.

Selv trives jeg godt med å kunne være støttespiller i andre menneskers liv og være der for de på vei mot deres mål enten det er på trening, jobb eller privat. Jeg blir utrolig glad i menneskene jeg jobber med og de blir som en familie for meg. Vi utvikler oss sammen , gjør hverandre bedre og jeg føler meg heldig som får lov til å ta del i så mange herlige menneskers liv. Om jeg har en dårlig dag blir jeg alltid i godt humør når jeg treffer min LA Lifestyle family.

Det har vært mye jobb for min egen del i år. Stor pågang med mennesker som ønsker å komme i form spesielt nå før sommeren. Det er jo en meget hektisk periode i treningsbransjen.

Jeg har alltid mål jeg jobber mot. Ikke alle deler jeg med offentligheten, men jeg er veldig stolt og glad over at jeg har nådd flere av målene jeg har satt meg i år. Jeg tror ikke på mirakler, men jeg tror på hardt arbeid. Og jeg har jobbet hardt i år.

Så nå tar min kjære og jeg en vel fortjent tur til Paris. Skal bli godt å legge fra seg all jobb hjemme i Norge og bare fokusere på kjæresten min <3