100 kg markløft fra kne

Jeg har desverre ikke hatt tid til å oppdatere denne bloggen på en stund. Det har vært ekstremt hektisk i det siste. Januar er en crazy tid i treningsbransjen + at jeg driver med mange ulike prosjekter samtidig.

Vel, status på prosjektet min prestasjonscoach og jeg som utøver gjør:

Siden sist har jeg perset med 7 chins for 3 dager siden( klarte 1 da vi startet i november) , i går tok jeg 10 dips (klarte 3 da vi startet i november), perset med 80 kg i markløft i dag ( forrige rekord var 72 kg) og i dag dro jeg 100 kg i markløft fra kne og fikk for første gang kjenne på tresifret 😉

Altså er dipsmålet nådd allerede. Vi hadde ikke begynt å trene på dips engang, men kun trent opp styrken i overkroppen. Prøvde i går for moroskyld. Både Roger og jeg fikk bakoversveis. Det var på en dag hvor jeg var tappet for krefter dessuten. Kjempegøy! Så nå fortsetter vi og ser om jeg kan klare flere fram mot februar/mars skiftet 😉 Jeg hadde faktisk mer tro på at jeg skulle klare 100 kg i markløft enn 10 chins og dips, men nå har jeg jo greid dips målet og er kun 3 ifra chinsmålet og 20 kg fra målet i markløft. Så det viser seg altså at det var motsatt av hva jeg trodde slik det nå ser ut. Spennende og lærerrikt 😉

Ellers pakker jeg nå siden vi reiser til FuerteventuraSuperkvinnetur med 30 damer på tirsdag. Omg! Blir første gangen Anne Marte Sneve og jeg arrangerer treningstur og dette gjør vi i regi av Jomfrureiser.  Jeg er sikker på at vi kommer til å lære masse av hverandre og ha en deilig uke med sol, trening, «me time» og avslapning;) Ganske morsomt at både Anne Marte og jeg har en link til reiselivet fra før på en måte..Selv har jeg jo vært på guideschool f.eks.. Riktignok fullførte jeg aldri .. Altså.. Det finnes ikke bare et fasitsvar 😉

Jeg gleder meg til å treffe dere damene som skal være med oss på tur! Det blir gøy 🙂

Klem fra LA <3