CHIN UPS FRAMGANG

Min prestasjonscoach Roger Holmedal på Optimal trening hvor jeg også jobber har vært i Sør Afrika i to uker. Det er IKKE det samme å trene uten trener. Alle som har forsøkt begge deler vet dette. Og det er en grunn til at alle toppidrettsutøvere har et helt team rundt seg for at de skal prestere på sitt beste til enhver tid.

Selv har jo Roger og jeg satt noen mål og har et prosjekt gående. Blant annet skal jeg dra 100 kg i markløft i februar + ta 10 chins og dips. I tillegg bygger vi muskelmasse.

Roger måler min fett% og muskelmasse hver andre uke og mitt mål var og vedlikeholde mens han var borte + at jeg hadde fokus på å styrke nedre trapezius siden den har hindret meg i å gjøre chin ups så bra og så mange som jeg har ønsket. Testene så fine ut i dag og jeg har holdt meg stabil.

Men jeg fikk meg en skikkelig overraskelse da vi skulle teste hvor mange chin ups jeg greide nå. Jeg klarte nemlig kun 1 chin up da jeg begynte å trene med Roger i november og nå greide jeg 5 stk! Første gang i mitt liv! Jeg ble så stolt og glad! Har virkelig jobbet hardt over lengre tid. Har følt jeg har hatt kontroll på markløften, men at chin ups `a ikke har vært like bra.

Damn, så deilig det er å kjenne suksess på kroppen! Mestring = økt selvtillit = JIPPI! Og det føles godt å ha min trener tilbake. Han roer meg ned når jeg er for gira og det er utrolig viktig for meg i min hektiske hverdag.

Roger og jeg = dreamteam 😉

————

En annen good news er at jeg vant en salgskonkurranse jeg var med i overlegent. Det er faktisk første gangen jeg har forsøkt å gjøre en innsats i en slik konkurranse. Jeg har aldri følt at slike konkurranser har vært helt min greie. For meg var det mest en test for å se om det var mulig og få det til om jeg ville og om jeg fikk det til kunne det gi meg mestring og økt selvtillit på området. Det er jo utenfor vår komfortsone at vi utvikler oss:)  Jeg har aldri sett på meg selv som en selger og liker ikke å prakke på folk ting de ikke trenger. Det er viktig for meg at mennesker har tillit til meg og integritet er noe jeg setter høyt. Derfor anbefaler jeg kun ting jeg mener folk trenger. Ekstra stas å vinne en salgskonkurranse med god samvittighet. Ikke føler jeg at jeg har solgt heller. Jeg har bare anbefalt treningsrelaterte produkter som kan hjelpe mennesker å nå sine mål. Føler meg fortsatt ikke som en selger, men det var uansett gøy med nok en seier. Føler meg heldig som har en kjæreste som er «dealmaker»  og motiverte meg og heiet på meg underveis 🙂 Flott å ha et forbilde å se opp til. Beundrer han veldig:)

2013 begynner altså bra for min del  og dette er bare starten;)

Jeg har tatt en storopprydning i min omgangskrets nok en gang og luket grundig slik at jeg ikke har noen mennesker rundt meg som ikke unner meg suksess. Det er altfor mange mennesker som ikke klarer å glede seg på andres vegne og jo mer man lykkes jo mer sjalusi opplever man. Derfor er det viktig å ha noen nære og kjære som backer og heier på deg  og gleder seg på deres vegne.

<3 LA <3