SUPERKVINNETUR :)

For en herlig gjeng med Superkvinner! Helt utrolig at vi faktisk har gjennomført dette. Det begynte med en drøm. 12.februar dro Anne Marte Sneve og jeg med oss 30 spreke damer i aldern 20-60 år og dro til Fuerteventura. Vi ønsket å ta med oss noen travle kvinner på tur og la de få tid til seg selv.

På bildet får de en innføring i hvordan de «skrur på rompa» 😉 På morgenen kunne Superkvinnene velge mellom powerwalk eller ulike intervaller og de fikk innføring i løpeteknikk.

Vi hadde sirkeltrening med ulike styrkeøvelser. Damene var så spreke at vi trengte nesten ikke å pushe de. Utrolig kult at vi tiltrekker oss så rå damer!

Vi hadde også fokus på mental trening siden både Anne Marte og jeg er opptatt av helheten i mennesket. I løpet av uken holdt vi også foredrag om alt ifra kosthold, motivasjon, trening og livet. Selv holdt jeg faktisk mitt aller første foredrag om målsetting og min egen historie. Snakket i 1,5 time. Tiden gikk så fort! Stolt over å ha gjennomført. Det var et fint sted å debutere som foredragsholder følte jeg. Superkvinnene var veldig søte og ga meg positiv energi da jeg fortalte at jeg ikke hadde gjort dette før. Det gjorde at det ble en positiv opplevelse for meg og kanskje jeg gjør det igjen. Nå skal jeg evaluere meg selv og se hva jeg kan gjøre bedre i tilfelle jeg skal holde flere foredrag i framtiden. Jeg kommer hvertfall til å holde foredrag/workshop når vi skal til Mexico, så målet er å bli flinkere på å formidle innen den tid. Jeg har lest en del om retorikk i siste og det er jammen mye å lære for å få alle du snakker til å forstå budskapet du ønsker formidle. Må si jeg har STOR respekt for de som klarer å kommunisere til en stor gruppe.

 

Massasje. Noen triks å ta med hjem ? 😉

(Bildet: Thomas og Harald i kvinnelig utgave.. Gjett hvem av de jeg er..lol.. )

Jeg opplevde at Superkvinnene klarte å slappe av og at alle følte de kunne være seg selv. Alt vi ønsker er at mennesker skal være seg sjæl 🙂

En del av de som var med til Fuerteventura skal også være med oss til Mexico og det gleder oss! Ikke noe er bedre enn fornøyde Superkvinner. Til Mexico reiser vi faktisk på bursdagen min 29.oktober.

Under finner dere link til siden om treningsturen til Mexico:

http://www.jomfrureiser.no/Mexico-trening-med-Lene-og-Anne-Marte

Tusen takk til alle dere skjønne jenter som var med oss på tur! <3

<3 LA <3