Påsken har vært amazing

Foto: Fotografhilde

Jeg valgte en rolig bypåske slik jeg ofte gjør. Borte bra, men hjemme best tenker ofte jeg. Denne påsken har jeg valgt å prioritere tid sammen med min kjære mor og stefar. Jeg storkoser meg sammen med de.

I det siste har jeg kost meg en del med å være kreativ med matlaging og i påsken testet jeg å lage søtpotetpannekaker. Det var supergodt.

Opprskrift:

300 gram søtpotet

200 gram mager kesam

60 gram vaniljeprotein

60 gram havremel

2 egg

4 ss fiberfin

2 ts bakepulver, salt og kanel + kardemomme

4 ss sukrin

2 ts vaniljesukker

3-4 dl vann

Lurt og ikke lage pannekakene for store i pannen for at de skal bli faste og fine oppdaget jeg. Stekte de på middels varme siden jeg ikke liker de for mørke. Det ble ca 10 stk ut av røren 🙂

Moren min og jeg har gått en tur hvor jeg tok henne med på Oslo Raw. Det var superkoselig. Hun synes pistasjkaken smakte himmelsk. Vi har også vært på en liten joggetur. Min mor har hatt litt problemer med foten, så jeg forsøker motivere henne til å komme så smått i gang. Jeg har også laget et styrkeprogram til stefar nå, så jeg gleder meg til å se at de kommer til å trene mer og bedre framover. Det er viktig for meg at de jeg er mest glad i har en god helse såklart <3

Håper dere har hvilt og kost dere med de dere er glad i <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *