Jeg er ingen Daglig leder

Foto: Rolf Ørjan Høgseth

Dette året gikk jammen raskt og impulsivt bestilte jeg en tur til Thailand for å kræsjlande og finne roen. Det tar jammen tid å lande når man har kjørt bånn gass og vært i en prestasjonsboble over lenger tid. Det har faktisk gått så raskt i svingene at da jeg møtte opp i skranken fortalte de meg at jeg var en dag for tidlig. ooops.. Jadda.. Det var godt jeg ikke var en dag for sent da. Jeg var superheldig å ble kjørt til flyplassen av en venn av meg og det må ha vært meningen at jeg stod klar en dag før. Da fikk jeg både tid til en langt møte med en ny person som skal jobbe med meg fra 2018. Samtidig fikk jeg sortert i alle skapene på soverommet mitt Det føltes godt. Jeg er alltid mye mer avslappet når jeg har orden og struktur i livet mitt.

Først tok jeg flyet fra Oslo til Dubai og så Dubai til Kuala Lumpur og videre til Phuket. Dette gjorde jeg fordi jeg tenkte jeg skulle være økonomisk. Men jeg vil nok anbefale å reise direkte med mindre du har et godt sovehjerte. Jeg reiste med Emirates og det var Overraskende bra service. Det passet meg bra å bli litt dullet med av blide omsorgsfulle flyvertinner så sliten som jeg var. Flyplassen i Dubai er enorm og full av luksus. Der finner du alle Highend brands som Gucci, Chanel, Hermes, Prada, Rolex ++. Og selvfølgelig vanlig taxfree med makeup og masse kvalitetssjokolade. Jeg hadde ikke vært i Malaysia og Kuala Lumpur siden vi mellomlandet der da jeg var med i Robinson på TV3 og det begynner bli en del år siden. Det var mye designerbutikker der også, men Herregud så mye sjokolade og kaker! Overalt! Helt utrolig at de får solgt ut alt. Det burde ikke vært lov. Er det rart folk blir fristet og sliter med helsa?

Jeg synes det er spennende å observere mennesker når jeg er ute på reise og jeg forsøker alltid forsøke lære noe nytt og forstå mer av hvordan ulike mennesker fungerer. Etter å ha jobbet med mennesker i mange år nå har jeg større forståelse for hvorfor noen er innadvendt, litt grinete og ikke vil snakke enn før. Mange kan ha mye press og stress i livet sitt. Kanskje de nettopp har mistet noen de er glad i eller opplevd noe annet traumatisk? Vi har alle dårlige dager. Jeg velger og ikke ta det personlig. De fleste mennesker som er i balanse har en god intensjon og det finnes som regel noe godt i alle. Når jeg reiser alene på tur som nå er det fordi jeg vil det selv og fordi jeg trenger det. Mange har spurt om å bli med eller å møte meg i Phuket, men jeg har takket nei. Jeg trenger tenke egne tanker og trenger gjøre akkurat hva jeg føler for uten stress og press. Min hverdag er tettpakket og hektisk. Min jobb handler om å inspirere og spre positiv energi for å bidra til at andre blir den sterkeste utgaven av seg selv. Da er det viktig at jeg tar ansvar og utøver selvrespekt ved å gjøre det som skal til for å fylle mine energilagre så jeg har mer å gi i 2018.

Jeg har leid meg en liten villa på en yoga & mindfullness resort som er spesielt for de som ønsker å være privat og senke skuldrene. Her serverer de sunn mat , ferskpressede juicer og proteinshakes ved poolen, det finnes mange gym og ulike studios du kan trene CrossFit, yoga, ta massasje og få tilpasset kostholdsplan om du vil. Perfekt for Detox og rekreasjonsferie slik vi hektiske gründerkvinner trenger for å «recharge our batteries»

Selv har jeg de senere årene vært mest opptatt av å bruke ferier til å hvile. Det er mange år siden jeg var mer opptatt av rød løper og Party. Nå går jeg bare på slike events innimellom og når det f.eks er en musikal jeg vil se eller noen jeg vil støtte. Men jeg må innrømme at jeg alltid synes det er deilig å få av seg all makeup, høye heller og ta på seg tøflene og joggedressen når jeg kommer hjem. Jeg er en skikkelig kosejente som liker å slappe av når jeg ikke jobber.

Mens jeg er her nede har jeg skrudd av facebook og Instagram. Snapchat har jeg sluttet med. Det ble rett og slett for mange kanaler for meg å kommunisere i og jeg måtte ta et valg. Helsen min er viktigst. Uansett hvor mye jeg vil klarer jeg ikke svare alle og jeg kan ikke være personlig med alle. Da sliter jeg meg ut. Vi mennesker har ikke ubegrenset med energi. Og selv om vi gjør morsomme ting bruker vi energi. Målet for 2018 blir kvalitet framfor kvantitet og en viktig faktor er å evaluere året som har vært, bruke tid på å reflektere og lytte til egne tanker. Derfor reiser jeg på tur alene. Da kan jeg tenke stort og se alt fra fulgleperspektiv. Den grove planen for 2018 er klar. Det føles bra. Og nettopp derfor føler jeg nå en indre ro. Jeg liker å ha kontroll , orden og struktur. Dette er ikke alltid mulig i et nyoppstartet gründerselskap. Struktur og rutiner må skapes fra scratch. Nå har jeg hentet inn noen som har mer ledererfaring enn meg for å hjelpe meg for å utfylle meg så jeg kan gjøre mer av det jeg er god på og la være å gjøre det jeg har skjønt at jeg per dags dato ikke bør bruke tid på. Det er noen ting andre er bedre på enn meg rett og slett og jeg klarer ikke alt sjæl. Det skal visst være viktig å delegere oppgaver og å sette riktig folk på riktig plass.

Det vil bli en del endringer i 2018. Jeg forstod raskt at det å gjøre administrative oppgaver og fungere som Daglig leder i tillegg til alt det andre jeg gjør bidrar ikke til at jeg er den sterkeste utgaven av meg selv. Så dette delegerer jeg bort til noen som er bedre på dette enn meg så jeg kan bruke tiden på det jeg er best på og har lyst til å gjøre. Jeg er best på å inspirere, coache, fronte selskapet, underholde, dele kunnskap i ulike kommunikasjonskanaler. Salg og markedsføring har alltid falt naturlig for meg. Ikke fordi jeg er en typisk «selger», men fordi jeg brenner for å hjelpe. Det å anbefale gode kvalitetsprodukter faller naturlig for meg siden det faller naturlig da jeg liker å gi. Dette er en form for å gi for meg. Når det gjelder å selge LA Lifestyle trenger jeg ikke tenke på å «selge» siden vi bidrar til å gjøre deg til den sterkeste utgaven av deg selv. Og i LA Lifestyle er vi opptatt av kvalitet, service og å skape de beste resultatene for våre fantastiske hardworking kunder. Men hadde vi ikke levert kvalitet hadde jeg ikke sovet om natten.

Vennligst informer meg om du handler av oss og ikke føler deg sett eller får det du kontaktet oss for. Jeg vil oppriktig at DU skal lykkes! Du fortjener det beste! Jeg er veldig glad for å ha tatt et valg om å gjøre disse endringene for å ta LA Lifestyle til et nytt nivå. I do whatever it takes. Og om det betyr at noen andre er bedre rustet til å lede selskapet i hverdagen har jeg ingen store problemer med det. Det viktigste er at våre kunder får de beste resultatene samt god service.

Jeg skrev dette på flyet ned og nå er jeg i ferd med å senke skuldrene i Thailand..

Fortsettelse følger.. Jeg liker å skrive litt når jeg har ro og fred rundt meg så jeg kan tenke klare tanker <3 Tenkte skrive litt om det å hvile..

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *