Se og Hør ba om unnskyldning

Som noen av dere sikkert har fått med dere så har mitt kjærlighetsliv blitt underholdning i media de senere årene og det toppet seg for noen uker siden da en kreativ journalist i Se og Hør hadde det gøy på jobben. Dette gikk desverre utover meg. Jeg har etterhvert blitt vant med at pressen er over middels interresert i mitt kjærlighetsliv og får det til og høres ut som om jeg har DET spennende kjærlighetslivet! Har jeg det? Vel, det spørs vel hvem som ser. Jeg har hørt en del rykter om det hvertfall og en del sprer usanne rykter om mitt kjærlighetsliv også av en eller annen grunn.

Det jeg har innsett er vel egentlig at forskjellen på meg og mange andre er at jeg er ærlig og sier det som det er, mens mange andre lever bak en fasade. Mange skriver på Facebook at de har vært gift i 20 år, mens kanskje «behind the scenes» har de vært slutt og sammen mange ganger og i kulissene kan det skjule seg, vold, utroskap og mye annet drama. Selv orker jeg ikke så mye drama. Jeg setter pris på å ha et fredelig liv når jeg kommer hjem sent på kvelden etter lange arbeidsdager. Det er mye vi ikke vet om hva som faktisk foregår i menneskers liv og det er som regel opp til oss hva vi ønsker å dele og ikke. Vi har heller ikke noe med hvordan andre mennesker velger leve sine liv. Det finnes ingen fasit på hvordan et forhold skal være, men det kan virke som om det finnes noen uskrevne regler for hvordan det bør være. Selv tror jeg at hvert enkelt par må finne ut av hvordan de ønsker at de skal ha det og at dette er høyst individuelt. Jeg har hvertfall ikke funnet suksessformelen selv om jeg har fått utallige råd den seneste tiden etter at media har markedsført mitt «crazy kjærlighetsliv». Mange har sendt meg trøstemeldinger og synes synd på meg..

Etter å ha vært støttespiller og sparringspartner i mange ulike menneskers sitt liv de senere årene er det ingenting som overrasker meg lenger og jeg føler vel egentlig at det at jeg går litt utenfor det som er vanlig gjør det enklere for noen andre å være mer seg selv. Det er jo ikke alle som ønsker å leve et A4 liv. For noen er det rett og slett ikke mulig. Og 9 brudd på 4 år er vel ikke så ille? Noen prøvekjører kanskje 9 stk i løpet av en måned? Brudd kan være slitsomt og ta knekken på folk. Brudd kan gjøre at selvfølelsen får seg en skikkelig trøkk og det kan gå utover prestasjonen på jobb. Selv har jeg samtidig som jeg har vært igjennom alle disse bruddene bygget opp LA Lifestyle og hatt flere pallplasseringer i fitness. Hm.. Kanskje ikke så rart det har blitt brudd? Kanskje jeg har hatt fokus på feil sted..? Angrer jeg? Hm.. Nei, jeg gjør faktisk ikke det. Når jeg tenker meg om kunne jeg ikke tenke meg å være verken hushjelp eller kokk for en mann. Jeg ønsker å være selvstendig, tjene mine egne penger og skape min egen trygghet. Mannfolk kommer og går. Jeg er nødt til å være forberedt på at et forhold ikke nødvendighvis varer for resten av livet. Jeg er rett og slett ikke villig til å finne meg i hvasomhelst for å opprettholde en perfekt fasade utad. Synes jeg det er slitsomt med så mange brudd? Ja, det er aldri gøy enten det er selvvalgt eller ikke. Jeg skulle så absolut ønske at jeg en dag lyktes med kjærligheten, men da må jeg nok gå inn for det 100% slik jeg gjør på andre arenaer jeg lykkes. Så tror jeg nok at om man treffer den rette så er man villig til å ofre det som skal til for at det skal fungere.. Vel, tiden får vise..

I mitt tilfelle er det desverre slik at pressen ringer nesten før jeg har rukket å bli kjent med en ny mann og det kan være ganske forstyrrende. De mennene jeg kanskje er mest interresert i tiltrekker jeg meg desverre ikke siden de ønsker å holde seg langt unna media. Så tiltrekker jeg meg gjerne heller de som kanskje er mer interresert i å være i media enn å bli kjent med meg som menneske. Litt trist å oppdage.. Jeg rekker sjelden å få tid til å bli ordentlig kjent med en mann før pressen ringer og dette har gjort det vanskelig for meg. Kanskje det ville være enklere for meg å finne kjærligheten om jeg ikke var en offentlig person?

Nå skal det sies at jeg jobber enormt mye. Så det er begrenset hvor mye tid jeg har til en mann. Jeg tror riktignok at om det føltes rett ville jeg prioritert å ta meg litt mer fri. Dette ville nok dessuten være bra for helsen min og det ville gjøre at jeg gjorde det enda bedre på jobb. Det sies jo at når man er i et trygt og stabilt forhold gjør det at man leverer enda bedre resultater på jobb. Selv har jeg greid å levere bra på jobb tross mange brudd og motstand. Tenk hvor bra det hadde blitt om jeg hadde vært i et trygt og stabilt forhold da! WOW.. Men det krever en del å få til et velfungerende forhold basert på tillit, respekt og trygghet har jeg skjønt. Det krever jo at man har like verdier, felles mål og ønsker fungere som et team etter hva jeg har skjønt.  Og da krever det jo at begge parter går ALL in. Har jeg blitt for «gammel» til å slippe meg løs og gå all in? Jeg klarer det på andre arenaer. Men i kjærlighet.. All in? Hm.. Er ikke det litt risikabelt? Jeg føler det er tryggere å gå all inn i jobb. Vel, tiden får vise om jeg tør å satse på kjærligheten igjen. Akkurat nå er jeg hvertfall livredd for å forplikte meg. Jeg velger fokusere på å bygge LA Lifestyle videre samtidig som jeg fortsetter å gå i terapi i håp om at jeg en dag kan bli «kurert».

Jeg sa ifra i sosiale medier at jeg syntes oppslaget ovenfor var helt på trynet. Dagbladet gjorde oppslag på det og Se og Hør beklaget seg til meg gjennomde. Jeg ringte de opp direkte og sa ifra til de også for å understreke at jeg ikke syntes dette var akseptabelt. De beklaget seg og det føltes godt å bli respektert. De lovet å rette det opp og derfor skal vi nå gjøre en sak som er mer fokusert på det jeg faktisk driver med i dag. Så vi setter strek over dette nå.

Så jenter! Ikke vær redd for å si ifra! I noen tilfeller vil det kanskje ikke bli godt mottatt, men det er umulig å bli likt av alle. Noen ganger er dere nødt til å si ifra og sette dere i respekt! Det er viktig å leve i tråd med deres verdier og sette ned foten når noen tråkker over deres grenser så dere ikke mister dere selv.

Selv er jeg ikke langsint og jeg er forholdsvis god til å legge ting bak meg, nullstille og gå videre. Jeg har i mange år hatt et langsiktig og godt samarbeid med Se og Hør som har vært vinn vinn for begge parter og det er normalt med en liten hump i veien innimellom. De har vært med å bygge opp mitt navn over snart 15 år og dette er selvfølgelig noe jeg har verdsatt. Jeg har fått mange muligheter takket være vårt mangeårige samarbeid.

Som jeg pleier å tenke .. Førsteside en dag , glemt neste dag.

Alle kan gjøre feil. Jeg hadde lunch med en av journalistene i Se og Hør i dag og valgte tilgi de. Nå har jeg sagt ifra hvordan jeg ønsker ting skal fungere framover og forhåpentlighvis slipper jeg flere kleine oppslag om alle mine ekser. Når det er sagt har jeg ingenting vondt å si om mine ekser enten det er kortvarige eller langvarige. Jeg har lært noe av alle og takker dem for at jeg er der jeg er i dag 🙂

2017 har vært et hektisk, men spennende år. Nå gjør vi en del endringer og forbedringer før vi forbereder oss til et enda råere 2018.

Lets do this!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *