1 plass fra VM 2 år på rad.. ?????

Gårsdagens NM i Fitness var utrolig spennende, interresant og lærerrikt?

I fjor 2016 var året jeg debuterte i fitness. Jeg debuterte i LA i Ironman Naturally hvor jeg fikk en 1.plass og en 2.plass. Så ble jeg utfordret til å delta i NM hvor jeg kun i bikini master som er for kvinner over 35. Jeg fikk da en 3. Plass og var fornøyd med egen prestasjon. Jeg stilte i samme klassen og fikk samme plassering i år. Stas med pallplass, men selvfølgelig surt å være en plass fra å kvalifisere seg til å få delta i VM to år på rad. Det sies at jeg kan sende en søknad og at jeg da muligens kan få delta om 1 og 2 plassen av en eller annen grunn ikke kan eller vil delta. Wow, det hadde vært rått å få oppleve! Sendte en søknad i fjor, men den fikk jeg ikke innvilget.. jeg sender en ny i dag ????

Jeg dristet meg til å tørre delta i senior 160 klassen i år også sammen med 20 åringene. Jeg ønsket litt ekstra utfordring og var spent på om jeg i det hele tatt ville komme i en finale. Karoline Kjærnes som vant og står øverst på pallen på dette bildet er tidligere verdensmester i Bikinifitness junior og jeg er utrolig stolt over å ha kommet på en 4.plass i denne klassen som 36 åring. Nesten en større prestasjon for meg enn 3. Plass i master når jeg konkurrerer med jenter i tidlig 20 årene. Dessuten ble jeg da kvalifisert til å delta i senior i utenlandskonkurranser som Arnold classic og Olympia amateur hvilket er fantastisk. Dette vil gi meg masse erfaring, inspirasjon og øke min kompetanse om noe jeg har stor lidenskap for og som jeg kan dele videre til alle jentene i LA Lifestyle familien.

Jeg har fått konkret og tydelig feedback fra dommerne på NM om at lårene mine nå var for massive og at de kunne vært mer shredded + at jeg fikk beskjed om å shave hår på mine lår. Jeg bør også bygge mer muskulatur i overkropp og minske bein. Altså har jeg fått for mye booty med andre ord. Buttlift programmet funker med andre ord, men nå må jeg shredde mer fett og få mer markerte lår til Arnold Classic i Barcelona neste helg. I følge dommerne mente de jo at jeg kunne falle litt i mellom to klasser i år og at Body Fitness kanskje kunne passe min fysikk bedre. Så når jeg nå bygger mer muskulatur i overkropp kan det være at Body Fitness er mer passende for min fysikk på sikt. Men dette vil tiden vise og jeg venter med å ta en evaluering på dette til etter konkurransen i Barcelona og jeg er tilbake fra LA og Vegas.

Takk @stylisteminam @imageakademiet @stylist_charlotte @torvfrisor hairstyling @zoskinhealthnorway @elitehelse skintreatment @linnchampion @toneliseakademiet nails @fitnessxpress & @ullerntrening for support ??
My secret team who dont want to be credited.
Dommere for konstruktive feedback som kan gjøre meg bedre.
Team LALifestyle , venner og familie❤️??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *