Endring er mulig om du virkelig vil det sterkt nok!

I 2008 innså jeg at jeg var nødt til å gjøre en endring. Jeg hadde gått på tvers av mine verdier for mange ganger og mistet meg selv. Jeg forsøkte leve opp til alle andres forventninger og å bli likt av alle. Til slutt visste jeg knapt hvem jeg var og jeg så ikke meningen med livet. Den eneste verdier jeg følte jeg hadde var 1,2 kg silikonpupper. Resten av historien kan du lese i boken min «Bra Nok!».

Jeg startet å se 10 år fram i tid og innså at jeg trengte flere bein å stå på. Jeg trengte mer kunnskap og jeg trengte å bli mer selvsikker. Jeg måtte finne en ny vei. Men hva skulle jeg leve av? Hva brant jeg for? Hva kunne jeg bli god på? Den gangen hadde jeg mistet troen på meg selv og følte ikke jeg kunne noen ting. Samtidig hadde jeg bestemt meg for at jeg aldri i mitt liv skulle jobbe med noe jeg ikke brant for. Jeg var søkende og letet etter svar..

Foto: Tv2 / Da jeg ble spurt om å delta i Skal vi danse valgte jeg å ta sjansen og kaste meg tu i det ukjente. Jeg fjernet silikonen og startet lete etter min indre styrke. Innerst inne følte jeg at jeg måtte da ha noe mer verdi enn en par silikonpupper på 1,2 kg. Inne i meg var det et lite håp.. Jeg ante ikke hva jeg gikk til, men forstod at jeg var nødt til å gjøre en endring for å ta vare på min egen helse. Det var på tide å sette grenser, si nei og repspektere meg selv. Jeg var nødt til å starte akseptere meg selv og å finne ut av hvem jeg var og hva som faktisk betydde noe for meg. Hva var mine verdier?

Jeg vant Skal vi danse og denne muligheten var en unik start på min enorme endringsprosess. Riktignok var 2008 et så hektisk år for meg med Grand Prix, skilsmissen til mine foreldre, masse turnering i Norge og utlandet som artist og mye presseoppdrag i tillegg til at jeg fjernet silikonen og vant SVD. Jeg ble som mange av dere vet utbrent og sengeliggende ( Skriver en del om dette i boken min Bra Nok!» ) Det var treningen som fikk meg opp av sofaen og ut av leiligheten..

 

Foto: Robert rønning / Min personlige trener hadde tro på meg og mente jeg ville bli en god personlig trener.

I 2011 ble jeg personlig trener utdannet gjennom AFPT og startet jobbe på SATS. Etter et halvt år startet jeg for meg selv. Jeg drømte om å være der jeg er i dag hvor jeg driver mitt selskap LA Lifestyle hvor jeg leder dyktige mennesker som også brenner for å bidra til at andre blir den sterkeste utgaven av seg selv. Den gangen var jeg usikker på om jeg hadde det som skulle til for å være leder av et eget selskap.

Foto: Her og Nå

I 2012 startet jeg som selvstendig næringsdrivende tilknyttet Optimal Trening og der holdt jeg første kurs som jeg skapte og gjennomførte med En dyktig kollega Roger Holmedal som jeg har lært mye av den tiden vi jobbet sammen. Jeg ble på Optimal et halvt år før jeg valgte gå videre for å vokse fritt da jeg ikke følte jeg passet inn.

I 2013 ga jeg ut boken «Bra Nok». En bok som får deg til å tenke og bli mer bevisst på hvem du er og hva du vil. Jeg deler historier fra mitt liv og har fokus på det å si nei, sette grenser, ha selvrespekt og praktisere me time og positiv egoisme. Finne dine indre verdier.

Jeg gikk mental trener sertifisering, ble Puma sin frontfigur fram til Rihanna etter 3 år tok over stafettpinnen, jeg startet lede treningsreiser og egne kurs i livsstilsendring som vi den gangen kalte «Stay Fit & Happy».

Foto: Jeg har de senere årene ledet flere treningsreiser

Foto: Jeg husker fortsatt godt da Roger og jeg satt på cafeen Godt Brød nedenfor Optimal Trening og satt sammen dette kurset. Et vellykket kurs hvor vi fikk knallbra resultater på våre deltagere.

Ved siden av alt kastet jeg meg ut i ulike utfordringer for å vokse og utvikle meg. Jeg hadde som mål og bli mentalt tøffere.

Foto: 71 grader nord / TVN . Deltagelsen i dette programmet fikk meg til å innse at jeg var mye tøffere, mer utholdende og sterkere både fysisk og mentalt enn jeg var klar over.

Foto: Tv3 / Fangene på fortet

Foto: Triathlon / Jeg har alltid likt å engasjere og inspirere andre til treningsglede og dro med meg en gjeng.

Foto: Jeg gjorde noe jeg aldri hadde trodd jeg skulle gjøre. Jeg løp maraton!

Foto: Jeg ble valgt til å pryde coveret av Runners World!

Foto: Dagbladet / Mange var i tvil om jeg skulle klare en endring. Så etterhvert skjedde min rebranding og pressen forstod at trening og helse var ekte lidenskap for meg.

Jeg ble etterhvert invitert til å gjøre intervjuer og debatt i TV som fagperson. Dette var stort for meg. Det å ha en verdi i andres menneskers liv og kunne bidra til å gjøre noe meningsfullt og å være en del av noe større og gjøre en forskjell framfor å føle at jeg kun hadde 1,2 kg silikonpupper som verdi. Det lille håpet jeg følte var rett samtidig som jeg måtte jobbe for det. Jeg hadde vært nødt til å utdanne meg og øke min kunnskap.

Jeg er utrolig stolt over min endring. Tidligere målte jeg min verdi i antall oppslag i media. Nå måler jeg mer min verdi i hvor mange mennesker jeg kan inspirere og bidra til at de blir en sterkere utgave av seg selv. Når jeg nå er i media er det som regel fordi jeg har et budskap eller en mening med det framfor at jeg er desperat og har et stort tomrom jeg ønsker å fylle pga min manglende verdi og lave selvsfølelse.

Foto: Tok en utfordring på et området som absolut ikke er mitt! Matlaging og Masterchef! Vokste på det også.

Jeg fulgte fitnessdrømmen jeg hadde hatt siden jeg var 16. Endelig hadde jeg kompetansen og dyktige mentorer jeg kunne spørre.

Børge Fagerli som har coachet mange dyktige fitnessutøvere og en periode fungerte som en mentor for meg. Her er jeg som coach for første runde av Bikiniakademiet hvor jeg coachet 10 utøvere fram mot NM og 2 endte på landslaget

Foto: En av mine beste venner Christian Egner som er tidligere verdensmester. Det er supert å ha likesinnede venner som man kan sparre med og dele erfaringer slik at man kan gjøre hverandre bedre.

Foto: Jørgen Orlin / Ble visst litt hektet og bestemte meg noen uker før NM at jeg ville prøve meg der også!  Det var stor stas å stå der på scenen i Oslo konserthus med mitt eget Team LA Lifestyle. WOW! Så rørende!

3 av jentene fikk medalje også og 2 endte på landlaget! 🙂

Nå i dag er jeg ferdig med 2,5 år hvor jeg studerte lederskap og coaching. Jeg har blitt DNCF Serifisert coach.

Først i september 2016 ble LA Lifestyle opprettet. Jeg leder nå 7 jenter hvorav 6 nå er webcoacher Vibeke Litland, Mette Ulset , Karianne Sissener Amundsen, Fride Margrete , Therese Donoghue og Tina Hellstrøm som også er Min assistent og koordinator. Pia Haugseth jobber backhouse og med design.

Foto: Jørgen Orlin fra oppstart i våres 2017

Vi tilbyr Bikiniakademiet som er et kurs med et program hvor du som kvinne blir en sterkere utgave av deg selv. I LA Lifestyle har vi nå 6 webcoacher som har kunder over hele Norges land og tilbyr skreddersydd kosthold og treningsprogram + ukentlig oppfølging for at DU skal nå DITT mål. Vi tilbyr workshop både til bedrifter og private grupper, leder treningsreiser og vi inspirerer og deler kunnskap via foredrag og i våre sosiale medie kanaler:

Insta: Teamlalifestyle
Snap: Teamlalifestyle

Vi tror at mennesker er mest lykkelig når de er seg selv og at det å være deg er dine superkrefter!

Vi har skapt vårt lille Los Angeles i Norge hvor det er lov å være annerledes, fargerrik eller og lykkes veldig bra. Vi følger Antijanteloven og er i mot mobbing. Vi heier hverandre fram på en unorsk måte. Vi tror på at Konkurranse er sunt og at det gjør oss bedre. Vi beundrer de som er bedre enn oss, lar oss inspirere og heier de fram. Vi ønsker først og fremst å ha fokus på å skape gode resultater sammen med våre kunder. Vi deler kunnskap og tror at sammen blir vi sterkere!

Vi er stolt av våre hardarbeidende , målbevisste herlige jenter 🙂

I år holdt vi vår første workshop som ble en knallsuksess. Det ser ut til at vi setter opp en ny til høsten. Stay tune 😉

Noen bilder fra Bikiniakademiet på www.ullerntrening.no 

Awww, såå stas å se denne fine gjengen i like Team drakter 😉

It is ok to live a life others dont understand

Vi skapte et knallbra buttliftprogram du kan laste ned her. Vi har fått så mange bra tilbakemeldinger fra LA Lifestylers som har trent programmet og fått en mer spenstig , rund og sterk rumpe. Knallsuksess!

Vi i LA Lifestyle skapte denne fantastiske treningsboken sammen og vi er så stolte av resultatet. Du finner flere inspirerende historier fra våre LA Lifestylers i boken. Bestill den her du også da vel!

Jeg holder foredrag. Dette bildet er fra jeg holdt foredrag på engelsk om min rebranding på Elevate konferansen i København for mennesker som er opptatt av vekst og utvikling.

Her leder jeg en treningsreise til Rhodos i samarbeid med Apollo sports.

På fredag lanserte Sisu Nutrition et helt nytt EAA produkt med Tutti fruttismak i «Lene Alexandra edition» . Omg!! Egen edition i kvalitetsbranded Sisu som jeg har brukt lenge selv 🙂 STAS! Den smaker SÅÅÅ digg! Herlige aminosyrer! Thats my kind of drink! Du kan bestille her. 

Så designet jeg en egen kolleksjon i samarbeid med We are Fit som vi har fått SÅ mye positive tilbakemeldinger på. Jeg blir SÅÅÅ glad når dere legger ut bilder av dere med kolleksjonen på og tagger meg!!!  For deg som ikke har bestilt kan du gjøre det her 

JA til frihet og respekt for ulikheter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *