Arnfinn Gisleberg

Øverst på ønskelisten da jeg rundet 50 i fjor hadde jeg satt «God helse». Etter å ha røket korsbåndet for andre gang var hverdagen min mer passiv enn på lenge. Ikke fikk jeg trent styrke, og det var smertefullt å løpe. Mine venner, med Hovden Alpinsenter i spissen, skjenket meg et halvt års trening med Lene Alexandra i bursdagsgave – og det gjorde susen!
I en travel arbeidshverdagen som institusjonssjef, familiemann, musikant og student (Master i Styring og ledelse) ble det et puslespill å få trent. Men med Lenes kyndige, myndige og vennlige veiledning gikk det stadig fremover. I vår meldte jeg meg og mine arbeidskollegaer på Holmenkollstafetten 2017 – vi fullførte med glans og skal snart ut på nye stafetter. I vinter kunne jeg dessuten stå slalom igjen – uten smerter!
Fra å ha en lav mestringsfølelse har jeg nå fått tilbake troen på at jeg også kan leve litt sunnere og være i litt bedre form enn før – og det er en herlig følelse! Lene har fått meg opp av sofaen og gitt meg energien og troen tilbake. Lene bryr seg genuint om andre mennesker og har hatt evnen til å motivere meg som ingen andre. Tusen takk!

Det er hyggelig med fornøyde kunder 🙂
Les flere av mine omtaler her:
http://blog.lenealexandra.com/omtaler/#.WT4yPHfJKb8

Trenger du hjelp til å komme i gang med treningen? Ta kontakt her.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *