Norsk fjellferie i sommer med herlige folk

Foto: Tyssedal Hotel ( www.tyssedalhotell.no )

I sommer kjente jeg at det føltes rett å ta en skikkelig fjelltur. De gangene jeg har gått til Preikestolen, Besseggen og Gallhøpiggen tidligere har det vært helt fantastisk. Jeg kjenner jeg får en herlig ro og at helsen min har godt av å være ute i skog og mark. Fjellturer er bra for sjelen spør du meg. Dessuten er det så mange trivelige folk som hilser med et smil om munnen når man er ute og går i fjellet. Mennesker i alle aldre som er i aktivitet. Jeg skal reise sammen med mennesker jeg er glad i og ser fram i mot en sporty ferie med fjellvandring i sommer. Dette blir så bra.

Foto: Trolltunga ( Pinterest)

WOW! Se på dette! Jeg har aldri gått til Trolltunga før, så dette blir en fin opplevelse å dele med mennesker jeg er glad i.

Hvor skal dere på sommerferie? 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *