We are fit Together – Team LA Lifestyle Bikiniakademiet

Foto: Jørgen Orlin / Masse fargerike deilige tightser fra vår sponsor Bodyshapes og We are Fit som jeg  nå designer egen kolleksjon for.

Dette året fikk en knallstart da den første samlingen var allerede 2 uken i januar. Jeg hadde knapt rukket å lande i Norge etter å feiret julen i Dubai og plutselig ledet jeg et team på nesten 50 personer som skal komme i sitt livs beste form og bli en sterkere utgave av seg selv både fysisk og mentalt. WOW, helt rått! Sjekk den gjengen a! For en herlig energi!

Jeg blir så utrolig glad i jentene og bryr meg virkelig om at de har det bra. Noe av det fineste med Team LA Lifestyle og Bikiniakademiet er at vi har skapt vår egen lille planet hvor det er lov å være annerledes og hvor vi heier hverandre fram. Vi følger antijanteloven og baksnakking har vi nulltoleranse for. Konkurranse er sunt og det gjør oss bedre, men vi beundrer de som er dyktige og lar oss heller inspirere.

Jeg trodde jeg skulle savne og ikke stille selv til våren, men nå kjennes det utrolig godt og kun ha fokus på å være leder og holde meg litt mer i bakgrunnen mens disse flotte jentene kan få skinne på scenen 🙂 Selv er jeg usikker på om jeg kommer til å stille i Fitness igjen, men jeg synes det er utrolig givende å bidra til at andre når sine mål og fungere som en mentor og støttespiller for både deltagerne , men også de som jobber for meg i LA Lifestyle. 

Sammen når vi mål og blir sterkere! 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *