Den perfekte førstegangskjøperleiligheten !

#ad

I mars 2014 bestemte jeg meg for at nå var det på tide å komme meg inn på boligmarkedet. Jeg hadde ingen foreldre som kunne sponse meg med penger eller som kunne kausjonere for meg. Jeg hadde jobbet iherdig som personlig trener for å spare opp egenkapital så jeg kunne kjøpe meg min aller første leilighet. Jeg tittet lenge før jeg fant «den rette» leiligheten. Leiligheten så ikke akkurat ut som drømmeleiligheten ved første øyekast. Slik så den ut…

Jeg liker å skape og koste meg med planlegging og oppussingen av leiligheten. Slik ble leiligheten etter en «makeover» :

Fliser fra Flisekompagniet.no , tapet fra Borge.no , Kjøkken fra hth.no 

Jeg har så mange gode minner fra denne leiligheten. Denne leiligheten er det SÅ mye positiv energi og sjarm i. Leiligheten ligger gåavstand til sentrum på Løkka med alt du kan tenke deg av restauranter, cafeer, butikker, kino, dagligvare, treningsstudioer and you name it. Du finner alt du trenger i nærheten og det er så mange herlige laidback folk på Løkka.

Nå selger jeg dette smykket av en leilighet og jeg håper den som kjøper leiligheten blir like fornøyd og lykkelig i denne leiligheten som jeg har vært. Jeg er veldig spent på hvem som blir  den nye eieren av Kirkegårdsgata 5.

Du må gjerne kontakte min megler Jan Gunnar Grunden

Se leiligheten her

Dra på visning og lykke til! <3

LA

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *