Jeg har savnet løpingen

#ad

 

Foto: Eirik Lund Røer / Dette bildet ble faktisk tatt ute når det var så kaldt som det er i dag, så utrolig at jeg smiler.. hehe..

I fjor når fokuset var fitness løp jeg minialt og jeg kjenner at jeg har savnet det da jeg synes det er fint for avkobling og jeg kjenner kreativiteten strømmer når jeg løper rolige sone 1 økter ute i naturen. Nå skal jeg derfor delta på et løp slik at jeg har et mål for å komme i gang igjen med løpingen. Fokuset mitt er fortsatt å bli sterk, men jeg kjenner at det er viktig for meg å trene allsidig og atletisk. Det er viktig for meg å lytte til kroppen min og gi den hva den trenger.

Jammen har jeg vært så heldig at jeg endelig har fått meg piggsko også. Icebug 🙂 Så utrolig snilt. Nå er det ingen unnskyldninger for ikke å løpe ute i kulden. Hihi..Flaks jeg har fått litt mer fett på kroppen, så jeg ikke fryser ihjel. Haha..

Foto: Rolf Ørjan Høgseth / No photoshop

Winterrun er et spektakulært løp på 5 eller 10 kilometer med start på Rådhusplassen. Løypa blir godt synlig i mørket med fakler og ildkurver. Winterrun er som skapt for alle som elsker å løpe, for alle som ikke lar vær og temperatur være en hindring for trening, og for alle oss som har oppdaget at det er fortryllende å løpe en fin vinterdag. Da er det ekstra deilig å komme i mål og drikke en varm kakao. For det har vi hvertfall fortjent da!
Den av løperne som har den mest kreative belysningen på seg selv blir premiert. Her kan kreativiteten være så mangt på hvordan man kan kle som opp med diverse lykter og lys for virkelig å kunne se ut som et løpende juletre. Det blir god stemning! Jeg er skikkelig frysepinne, så det å gjennomføre dette er utenfor min komfortsone for å si det sånn!
Elsker du vinterløping og den følelsen når det biter i kinnene og vi kommer inn med roserøde kinn?  Blir du med meg å løpe?

Knut skoa og delta som meg på 5km eller 10km i Oslo 4. februar eller Bergen 18. februar. Det er jo mye gøyere om vi løper sammen mange av oss!! 🙂 Sammen er vi sterkere!

Alle som bruker kodeord LENE ved påmelding kan vinne en lik outfit som det jeg har på meg på bildene. (Verdi: 5000 kroner)

Sjekk ut mer på winterrun.com

Lets run!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *