Hva skjer på Planet LA Lifestyle?

 

Foto: Jørgen Orlin

Jeg skrev dette da jeg satt på flyet ned til Fuerteventura for å lede nok en Treningreise. Det har blitt noen de siste 4 årene etter jeg turte kaste meg ut i det å lede min første treningsreise alene til Mallorca. Den første turen vil jeg aldri glemme . Jeg ble kjent med mange herlige damer jeg beundrer og lærte mye av.  Jeg husker jeg synes det var litt skummelt så uerfaren jeg var når det kom til å lede grupper og frykten for ikke å være bra nok var absolut tilstede den gang.

LA Lifestyle webcoach Vibeke Litland og jeg leder nå en Girlpower Treningsreise i regi av Apollo. Vi bor på Apollos råeste Treningsresort Playitas og vi gleder oss vilt. 2016 har vært et år med høyt tempo og vi har nådd mange av målene vi satt oss for året både alene og sammen. Dette har krevd at vi har måttet være gode på å omstille vår mentale tilstand raskt for å klare å holde prestasjonen oppe over tid. På denne turen ønsker vi å dele våre erfaringer og vår kunnskap for å bidra til at jentene som er med oss på tur blir den sterkeste utgaven av seg selv og vil prestere sitt beste både på denne turen og det kommende året.

Lets push those limits and grow!

Foto: www.seher.no ( Fra min debutkonkurranse i Los Angeles)

Selv har jeg dette året deltatt i 4 konkurranser.  3 i bikinifitness og en styrkeløft i mitt debutår. Jeg fikk en 1.plass, 2.plass, 3 plass på NM i Bikinifitness og jeg kvalifiserte meg til å delta i internasjonale konkurranser samt at jeg deltok i min første i Olympia Amateur i Italia. På NM var jeg 1 plass ifra å få delta i Verdensmesterskapet i Santa Domingo. En uke etter jeg gikk av scenen i Olymmpia amateur i Italia deltok jeg i min første styrkeløftkonkurranse hvor målet først og fremst var å gjennomføre for å lære. Mange mente det var høl i huet siden de mente at jeg da var på mitt svakeste. Det viste seg at jeg ikke hadde mistet noe styrke og jeg perset til og med i markløft. Dette har nok mye med at jeg har hatt en dyktig coach som har sørget for at jeg har fått i meg nok næring til enhver tid og at vi har gjort ting veldig gradvis og derfor har jeg opprettholdet muskelmassen. Vi har forsøkt å gjøre det på en sunnest mulig måte selv om fitness er mer toppidrett og prestasjon. Nå er målet og kvalifisere meg til NM i styrkeløft da jeg liker å lære ved å gjøre og erfare. Det er slik jeg synes det er gøyest å lære.  Forhåpentlighvis får jeg det til allerede 5.mars. Målet er nå å bli sterk og selvsikker!

Jeg har også holdt flere foredrag i 2016 rundt omkring i Norges land og ekstra spennende og givende var det å få være internasjonal foredragsholder hvor jeg holdt foredrag på engelsk om det jeg brenner mest for i København på Elevate konferansen. En spennende utfordring jeg vokste mye på, som ga meg enormt mye. Helt rått å oppleve at alle svarte i kor at de ville hjelpe meg da jeg spurte de om de ville hjelpe meg å utrydde janteloven. For et kick! Dette er en konferanse for ambisiøse mennesker som er sultne på vekst og utvikling slik som jeg selv. Jeg snakket om å være seg selv og at det er din superpower. Dare to be different! Vær den sterkeste utgaven av seg selv! Det er da du er unik! Det er så digg at jeg endelig har forstått hvorfor jeg aldri har følt at jeg har passet inn.

Your vibe attracts your tribe.

Nå som jeg tør å være mer meg selv tiltrekker jeg meg likesinnede og med LA Lifestyle har vi skapt et miljø hvor det er ok å være annerledes. Thats fab!

I mai lanserte vi nettsiden til LA Lifestyle webcoaching designet av fantastiske Mansoor i Innovativ Design og Vibeke Litland vår første webcoach og tidligere Europamester i Bodyfitness startet å jobbe med kunder. I mai hadde Vibeke fulle lister og hun har allerede klart å skape gode resultater for de hun har fulgt opp via nettet. Etterhvert innså jeg at jeg ikke klarte alt alene og at jeg trengte et team. Dessuten ønsket jeg å dele min kunnskap og fungere som en mentor samtidig som jeg ille skape et team jeg kunne dele alle opplevelsene sammen med.  Tina Hellstrøm som jeg møtte i Miami på treningsreisen jeg ledet kom inn som min assistent for å avlaste meg med å svare på mailer. Hun er en ekte LA Lifestyler og lever verdiene hver eneste dag. Tina er et supert forbilde som har vært igjennom en enorm endring siden vi traff hverandre. Nå skal hun bli PT og jeg er så enormt stolt over hvor mye hun har vokst siden vi traff hverandre! Etterhvert startet min kunnskapsrike og dyktige venninne Sandra Johansson som jeg ble kjent med da vi gikk PT utdannelsen hos AFPT i 2011 og jobbe for meg som webcoach.

Foto: Jørgen Orlin

Det har vært mange som har tatt kontakt og har ønsket å jobbe for LA Lifestyle og det tar jeg som et stort kompliment. Noe av det jeg er mest opptatt av når jeg skal velge mennesker å samarbeide i team med er at vi har felles verdier og visjon. Jeg er opptatt av personlighet og at vi utfyller hverandre og gjør hverandre sterkere. Selvfølgelig ønsker jeg at det skal ligge en PT utdannelse i bunnen, men har du en positiv attitude kan alt læres raskt mener jeg. Et papir på at du har en utdannelse betyr ikke nødvendighvis at du er en ”doer”. Videre startet Therese Marie Donoghue hos oss. Hun er nyutdannet, debuterte i Bikinifitness i år,  superpositiv og sulten på å lære. Tidligere Europamester i Body Fitness Mette Ulseth som også har bachelor i Fysisk aktivitet og helse ble nå en del av vårt team og jeg er stolt og glad over at min Yin Yoga favorittinstruktør Stiina nå ble en del av teamet vårt. I LA Lifestyle er vi opptatt av å tenke helhetlig og når vi jobber med prestasjon er det vel så viktig med mindfullness, mental trening og yoga, ernæring som fysisk trening.

Foto: Jørgen Orlin

I vår startet vi Team LA Lifestyle hvor jeg ønsket å bruke det jeg har lært og coache bikinifitnessutøvere fram mot NM. Dette så jeg på som en stor utfordring og jeg kjente absolut at det var litt skremmende. Men jeg var heldig og fikk god hjelp av min fitnesscoach Christian Egner som er 2 ganger verdensmester i Fitness og har coachet utallige utøvere. Jeg hyret inn ekspertise fra Børge Fagerli som min mentor da han har coachet utøvere i årevis da jeg var ydmyk nok til å forstå at jeg hadde mye å lære og det har jeg fortsatt. Vi kan alltid lære mer.  Børge foreleste også for jentene mine på Team LA Lifestyle og vi er takknemlig for all kunnskap han delte. Etterhvert som tiden gikk dukket  Vibeke Litland opp og hun har fungert som en solid ressurs siden hun har vært fitnessnerd siden hun var 14 og selv har stilt i mange konkurranser.  Jeg var dessuten ærlig og skrøt ikke på meg at jeg hadde mange års erfaring til jentene som meldte seg på teamet. Det eneste jeg lovet var å være ærlig, gjøre mitt beste med en god intensjon. Jeg bryr meg.

Do it with passion or not at all! 

10 av jentene endte opp på scenen, 4 fikk medalje, 3 havnet på pallen. Vi fikk to 2.plasser og jeg selv havnet på en 3.plass i mitt første NM.  Martine Sagen og Kristin Kløve Graue som jeg møtte på Treningsreisen til Rhodos tidligere i år fikk hver sin 2.plass. Kristin hadde egentlig planer om å delta i håndbak NM, men jeg så hennes potensial og hun tok utfordringen på strak arm. Begge havnet dermed på landslaget og jeg ble med de som coach på Nordisk mesterskap som ble holdt i Sverige hvor Kristin fikk en 9 plass der hun konkurrerte blant de beste bikinifitnessutøverne i Norden. WOW, for en prestasjon og et talent!

Vi fikk 300 søknader , men jeg valgte å sette en grense på 15 personer da jeg ikke hadde gjort dette før og jeg ønsket å levere gode resultater og kvalitet. Det viste seg å være et rett valg. Siden vi jobber mer helhetlig og jentene fikk forelesninger om alt fra trening, ernæring, mental trening, sosiale medier, økonomisk helse osv endret vi navnet til Team LA Lifestyle – Bikiniakademiet. Vi følte at vi var mer enn kun et Fitness team.

Bikiniakademiet – For de som vil noe mer

Vårt hovedfokus er å styrke kvinner og sørge for at de blir den sterkeste utgaven av seg selv. Vi ønsker ikke bare at de skal prestere de to minuttene på scenen i Bikinifitness. Livet handler om mer enn Fitness. Vi ønsker å bidra til at jentene blir tøffere og når sine mål uansett hvilken arena i livet de ønsker å prestere på. Vi fikk inn 500 søknader denne gangen, men vi valgte også denne gangen å sette en grense. 1.desember startet 35 jenter på en selvutviklingsreise hvor de skal pushes utenfor sin komfortsone sammen mot et felles mål for å vokse så de blir sterke powerladies og framtidens lederkvinner som kan nå akkurat de målene de ønsker å nå. Alt handler om attitude. Det de tenker og sier til seg selv er slik det blir. Vi tror ikke på easyfixes. Vi tror at med hardt arbeid, displin og strukturert fokus over tid når vi de målene vi setter oss. Noen kommer kanskje til å stå på pallen med en gullmedalje i hånden til våren mens noen kanskje ga opp og ga meg skylden for at de ikke presterte. Alt kan skje og det er det som gjør det så spennende.

Denne gangen har jeg hentet inn 2 av våre webcoacher til www.lalifestyle.no for å hjelpe meg + at vi har flere dyktige faddere fra forrige runde eller som kjenner LA Lifestyle filosofien etter å ha opnådd resultater via webcoaching. Martine Sagen, Kristin Kløve GRaue, Astri Rebbeng, Catrhine Ericsson, Charlotte E, Therese Donoghue, Henriethe Thorvaldsen, Linda Høst. Fadderne vet hva de som deltar på Bikiniakademiet nå skal igjennom og vil være der for de og gi de støtte underveis. Team LA Lifestyle skal pushe 35 jenter fra 18- 43 fram mot å bli den sterkeste utgaven av seg selv og vi digger å jobbe med endring og vekst enten det er fysisk, mentalt eller estetisk. Vi digger å skape resultater og å se jenter vokse seg fram, rette seg opp i ryggen og tørre å bli den de ønsker å være. Det er herlig å se kvinner være stolte av den de er.

 

Vi bor i Jantelovens land Norge og vi i LA Lifestyle følger Antijanteloven. Vi har skapt vårt eget lille Los Angeles i Norge hvor det er lov å være annerledes, ekstrem eller ekstraordinær ( LA står også for mine initialer) Vi heier hverandre fram mot mål og tåler at andre er bedre enn oss. Vi lar oss inspirere av at noen klarer det vi ikke klarer og ser på konkurranse som noe positivt som gjør oss bedre. Vi har skapt en sunn og god prestasjon og heia kultur.

Jeg er SÅ stolt av det vi har skapt sammen dette året. For et år tilbake ville jeg aldri i min villeste fantasi trodd at det var mulig å utrette SÅ mye i løpet av et år, men jeg skjønner nå at jeg må tenke større. Det var aldri min plan og bli leder og jeg hadde virkelig ikke trodd jeg hadde det som skulle til. Hittils har det vært superspennende og gøy, men jeg er heldig som leder som smarte, sterke, hardworking og sprudlende babes. Da gjør det jo lederjobben en god del enklere. Jeg har fortsatt mye å lære som leder og jeg er forberedt på at jeg vil møte på utfordringer. Men det har jo vært en del av min hverdag opp igjennom hele livet.

 

 

Jeg er fitnesscoach og lederstøtte for et knippe utvalgte mannlige ledere og direktører i 40-60 åra alderen. Nå ser jeg at jeg desverre må kutte ned til kun 3 utvalgte som trener med meg 2-3 dager i uken da jeg er nødt til å sette av tid til å samle coachingtimer.  Jeg starter med skypecoaching ( Mentalt/ Prestasjon / Lifestyle ) fra januar og har muligheten til å tilby 15 timer til x utvalgte fram mot mars hvor jeg er din personlige coach som jobber med deg så vi sammen når ditt mål. Siden jeg ikke er ferdig med eksamen enda tar jeg en symbolsk sum som er mindre enn halvparten av hva jeg kommer til å ta når jeg blir ferdig sertifisert som coach.  Du kan sende søknad til webcoaching@lalifestyle.no om du ønsker å ha meg som fin Performancecoach.

 

Målet framover blir å fortsette å jobbe med min lidenskap sammen med Team LA Lifestyle. Selv fortsetter jeg å forsøke gå foran som et godt eksempel ved å walk the talk. Jeg ønsker videreutvikle meg selv både via utdanning og å utfordre komfortsonen hver eneste dag. I april har jeg eksamen hvor jeg forhåpentlighvis blir sertifisert NLP coach godkjent av den DNCF ( Den Norske coachforening) Fram til det skal jeg samle 125 coachingtimer, bli coachet 45 timer, skrive en bokrapport og ha 10 timer coaching med en veldedighetsorganisasjon.

 

Nå storkoser vi oss med den herlige gjengen vi har med oss på Girlpower Treningsreise på Fuerteventura. For noen jenter! Vi ser allerede vekst etter få dager og vi føler oss heldige som har drømmejobben!

 

Ønsker du å melde deg på Girlpower Treningsreisen i januar kan du gå inn her og booke med en gang 🙂 Håper å se deg på tur!

 

Din Performancecoach Lene Alexandra

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *