I love carbs :)

Kosthold er noe jeg virkelig synes er spennende. Mange virker å være livredd for karbohydrater F.eks mens når jeg går på fitnessdiett spiser jeg mye av det. Min kropp som har en god forbrenning og forholdsvis generelt lav fett% sammenlignet med mange tåler mer karbohydrater og jeg trenger det for å ha energi til treningen.

Mennesker som har mer å ta av og som kanskje har en mer stillesittende jobb kan som regel fungere bedre på å velge mer fett sammen med proteiner framfor karbohydrater. Dette er høyst individuelt og derfor er det ikke alltid en diett som fungerer for din venninne fungerer like godt for deg. Her er det mange hensyn å ta.

Det er fortsatt en del jenter som tenker jo mer jo bedre og gjerne cardio + å spise minst mulig for å bli FIT.

Jeg synes fortsatt det er viktig å få fram at man må få i seg næringsrik og nok mat + trene tung styrketrening for å få en sterk og spenstig kropp som fungerer i livets utfordringer. Spiser du for lite kan hjernen fungere dårligere og du kan slite med å konsentrere deg + i verste fall bli deprimert. Styrketrening gir deg mestringsfølelse som igjen gir deg økt selvtillit.

Det å få rutiner på mitt kosthold og lære mer om min egen kropp via egne erfaringer hvor jeg har feilet og slitt med spiseforstyrrelser , angst og depresjon + PT utdanningen jeg har gått, bøker jeg har lest, dyktige fagpersoner jeg har lyttet til og gode resultater jeg har skapt de siste 6 årene med mine kunder gjør at jeg i dag føler meg tryggere på hva som fungerer eller ikke fungerer.

Vi i LA Lifestyle skreddersyr gjerne diett og treningsplan spesielt for deg og ditt mål. Vi brenner for å bidra til at DU blir en sterkere utgave av deg selv.

Du kan se hvilke pakker vi tilbyr på www.lalifestyle.no og bestille webcoaching via nettsiden eller sende Mail med bestilling til webcoaching@lalifestyle.bo 

Bikinifit er uten tvil vår bestselger!

Velkommen til oss i LA Lifestyle. Vi ønsker at du skal både se og føle deg Fit & Fab!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *