Jeg fryktet at ingen ville komme på gruppetimen min

buttliftpastedgraphic-2

Photo: John Andresen / Makeup: Ragnhild Andersen

Da Tonje Tovan Skistad på Ullern Trening utfordret meg til å ha min egen gruppe time må jeg innrømme jeg først synes det var skremmende da jeg ikke er en veldig erfaren gruppetreningsinstruktør. Riktignok hadde jeg min første gruppetime da jeg var 17 år på Askim Helsesenter og trente damene som var opp mot 50 år. I ettertid har jeg gått gruppetreningsinstruktørkurs også. Men jeg er i følge en av psykologene jeg har vært hos født perfeksjonist ( Fikk det skriftlig.. Spesielt. I know.. Tenkte det samme) og dette kan noen ganger ødelegge for meg samtidig som det er det som gjør at jeg lykkes med å nå så mange av mine mål. Jeg må være ærlig å si at jeg synes at det å være perfeksjonist er positivt, men til tider kan det være ødeleggende og slitsomt for meg. Jeg har i mange år jobbet med å være flinkere til å gi F og tenke at det er bra nok! og jeg må fortsatt jobbe for å klare å tenke slik da det ikke ligger grunnleggende i min natur. Jeg liker rett og slett ikke å gjøre ting halvveis selv om jeg vet at 80% ofte er bra nok. Jeg legger ofte mye press på egne skuldre, hvilket jeg forsåvidt liker og det gir meg gode resultater.

Min styrke er også min svakhet men samtidig virket Tonje så overbevisende og jeg følte virkelig hun hadde tro på meg, så jeg valgte ta ufordringen. Jeg ble til og med oppfordret til å skape fritt og jeg behøvde ikke følge noen regler. Jeg kunne være meg selv og kjøre min egen stil. WOW, da merket jeg med en gang at det løsnet. Jeg behøvde ikke være «perfekt». Det holdt at jeg hadde lidenskapen jeg har for å styrke andre kvinner både mentalt og fysisk. Og jeg tenkte at ikke alle har mulighet til å delta på Bikiniakademiet , treningsreise eller binde seg til et samarbeid på webcoaching hvor de får skreddersydd diett og treningsplan. Men alle kan ha muligheten til å delta på en gruppetime.

Resultatet ble en time jeg designet sammen med min superdyktige kollega Vibeke Litland som er webcoach i LA Lifestyle og vi kalte timen BUTTLIFT. En skikkelig girlpower time dedikert til vår største og viktigste kroppsdel rumpa som bidrar til å ta rumpa til nyere høyder. Fokuset er på å bli sterk i muskulaturen rundt hoftene. Dette gjør at rumpa ser bedre ut og blir mer spenstig og rund. Vi har fokus på å styrke muskulaturen rundt bekkenet som forebyggger kne og ryggskader. Nettopp derfor er det også en fin time som supplement til løpetrening. Og det er begrenset hva EN time alene kan gjøre, men det er en god start! Og ønsker man virkelig gå inn for å gi rumpa et skikkelig løft vil jeg anbefale BUTTLIFT styrkeprogram i tillegg. Bestiller du en skreddersydd diett i tillegg vil du få maksimale resultater.

Nå har det vært fulle BUTTLIFT  timer siden start og jeg er både rørt og takknemlig. Jeg så virkelig ikke det komme, men er derfor supertakknemlig for Tonje som så mitt potensial og ga meg troen. Frykten var at det ikke skulle komme noen og at jeg skulle skuffe Tonje. Jeg måtte derfor felle en tåre da jeg fikk denne mailen.

Kjære Lene Alexandra!

Takk for en flott trening i går. Det var min første time, og jeg synes den var veldig bra!
Synes din positive energi (på trening og nett) er fantastisk og er en enorm motivasjon for å nå bli mitt mål; først og fremst frisk og smertefri fra en kronisk nakkeskade, men også få en kropp jeg er fornøyd med. Noen dager er gode, da kjenner jeg null smerte, og føler meg som en «verdensmester», og noen dager (/perioder) ligger jeg bare på sofaen og gråter av smerte. I går var en sånn drittdag. Jeg er så utrolig stolt over meg selv for at jeg kom meg på trening i går, og er så utrolig takknemlig for at jeg fikk en positiv opplevelse og masse positiv energi fra deg.
Nå går jeg rundt og «svever på en rosa sky», ryggsmertene er der fortsatt og treningsverket fra i går kjenner jeg veldig godt, men jeg er positiv og jeg fikk gjennomført en rolig økt på senteret i dag :).

Vil bare takke deg for den personen du er, for at du er så rå og sprer så mye kunnskap & glede. Du og jentene dine i Team LA Lifestyle motiverer meg så sinnsykt 🙂 Gleder meg masse til buttlift-time den 16.

Klem fra
Susanne Marie Fonn

Altså.. Noen ganger må vi jenter gi litt mer F og tro på oss selv. La oss fortsette å sprenge grenser og å gjøre «det umulige mulig»

BUTTLIFT til folket! Ja til mer spretne rumper og mindre ryggplager! 

buttliftgirls1img_2208 buttliftgirls2img_2207 buttliftgirlsa3img_2206

Se disse herlige damene. Blir helt rørt av å se all energien og Treningsglede. Gleder meg til hver onsdag 1940 !

For påmelding: post@ullerntrening.no 

Vi er Bra Nok! 

 

LA

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *