Girl power Treningsreise januar 2017!

 

#ad

I samarbeid med Apollo inviterer vi i LA Lifestyle til nok en inspirerende treningsuke i januar – der målet er å føle seg «bra nok!»

Sammen skal vi pushe hverandre og heie frem det aller beste hos hver enkelt i gruppen. Girlpower, samhold, treningsglede og mestringsfølelse står i sentrum – og vi geleider deg på vei mot dine personlige mål. ?

På programmet står blant annet styrketrening, løpsteknikk og inspirerende foredrag om kosthold, trening og motivasjon. Det blir også tid til sol, bad og hyggelige fellesmiddager. Nå kan du sette av en uke med ME time slik at du kan praktisere positiv egoisme og fylle opp dine energilagre så du har noe å gi i jobben din eller til de du er glad i. Vi trenger alle litt påfyll iblant.

rhodos5

rhodos1

rhodos2

rhodos4

rhodos7

rhodoslene

rhodos8

rhodosmiddag

rhodos10

rhodosbeate

rhodosmorgenstrekk

rhodos6

rhodos11

Bildene er fra en vellykket treningsreise til Rhodos i 2016. Treningsreisen i desember ble fullbooket så raskt at vi valgte sett opp en ny reise 23-30.januar 2017. Du kan lese mer om detaljer rundt reisen her. Det er Apollo som organiserer reisen og du kan sende de mail om du har noen spørsmål til reisen.

Håper å se deg på treningsreise i januar! Da skal vi kickstarte formen og 2017! 😉

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *