Hvilken farge blir bikinien denne gang tro?

Her er et koselig bilde av Wenche fra FitnessfashionbyWenche som sydde min grønne lekre skreddersydde bikini til NM. For ei dame. Ikke bare er hun talentfull og serviceminded, men hun har et utrolig godt hjerte og bryr seg om mennenskene rundt seg. Wenche sydde bikini til for flere av jentene som stilte for Team LA Lifestyle og alle jentene var storfornøyd.

Tenk at jeg nå om 17 dager stiller i min tredje Bikinifitness konkurranse. Hvem hadde trodd at jeg skulle debutere det året jeg fylte 35 år og bli hekta? Dette har vært et helt fantastisk år hvor jeg har vært heldig å få oppleve og lære masse nytt. Til uken kommer Wenche på besøk til meg igjen for en god prat over en deilig kopp Nespresso mens vi gjør bikinifitting. Fargen er valgt for lengst og jeg er så spent på å se bikinien in real life.

Alt går etter planen på dietten. Riktignok trente jeg ikke forrige uke, men i følge formsjekk og målinger jeg gjør ukentlig ligger jeg godt ann i forhold til planen. Jeg ligger nå 5% lavere i fett enn hva jeg lå på da jeg stod på scenen i Los Angeles i januar. Målet er nå og være mer ekstrem og ripped enn noensinne. Det er fortsatt 17 dager igjen, så det ser absolut ikke umulig ut. Denne uken tester jeg ut en ny strategi for peakweek da jeg først og fremst konkurrerer i Bikinifitness for å lære og bli en bedre fitnesscoach. Lørdag finner jeg ut om jeg skal gå for den peakweek jeg har pleid å bruke på Olympia i San Remo eller om jeg skal velge en annen.

Jeg storkoser meg med oppkjøringen mot konkurranse og gleder meg veldig til å oppleve hvordan det er å konkurrere i Europa 🙂 Det er flere fra Norge som reiser. Nivået er visst høyere, men jeg er overbevist om at uansett vil konkurransen gjøre meg superinspirert til å trene enda hardere og jeg ser på dette som en unik mulighet til å utvikle meg og vokse. Selv synes jeg det er supert å ha konkrete mål og jobbe mot da det gjør at jeg trener mer enn jeg ville ha gjort ellers. Og tenk alt jeg erfarer og lærer! Det er gøy å konkurrere med meg selv og se hvor mye jeg kan pushe grensene.

Dette blir gøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *