KONKURRANSE – Vinn gullbilletter til Elevate konferansen i København!

ptlene

Foto: Jørgen Orlin #ad

Det er mye som skjer i kulissene for meg og LA Lifestyle for tiden. Det skjer faktisk så mye at jeg ikke har sjans til å informere dere om alt. Jeg må klype meg i armen hver dag for å være sikker på at jeg ikke drømmer. For jeg lever virkelig drømmen og feller en tåre rett som det er av takknemlighet. Det var en gang i mitt liv hvor jeg ikke så noen mening med livet. All verdi jeg følte jeg hadde var 1,2 kg silikonpupper. Jeg var fortvilt og bekymret for hva det skulle bli av meg. På et tidspunkt i livet mitt følte jeg at alle inkludert meg selv så på meg selv som en blond dum bimbo.

1 2008 bestemte jeg for å gjøre en endring i livet mitt. Jeg ønsket å lytte til mitt indre og leve mer i tråd med mine egne verdier. Jeg gikk igjennom en bevissthetsreise hvor jeg ble bedre kjent med meg selv og jeg startet å lytte til min egen magefølelse. Jeg satt meg i førersetet i mitt eget liv og startet si mer nei til andre og ja til meg selv. Det var på tide å praktisere positiv egoisme som jeg skriver om i boken min «Bra Nok» . Jeg økte min kunnskap og utfordret min egen komfortsone så jeg opplevde mestring og økt selvtillit. Mitt fokus var på å bli sterkere både fysisk og psykisk. Jeg ønsket å bli den sterkeste utgaven av meg selv.

Nå i dag er jeg personlig trener, mental trener, forfatter, fitnesscoach og foredragsholder. Jeg er leder av mitt eget selskap www.lalifestyle.no og Bikinifitnessteamet LA Lifestyle hvor jeg og teamet mitt nettopp coachet to utøvere fram til landslaget og jeg leder også egne treningsreiser i samarbeid med Apollo. 

Min lidenskap handler om å bidra til andre menneskers vekst fysisk og mentalt så de kan bli den sterkeste utgaven av seg selv. Jeg mener at vi mennesker er mest lykkelig når vi lever i tråd med våre verdier!

Det var ikke mange som trodde jeg ville klare å gjøre en endring. Derfor var det ekstra stort da jeg deltok på Eric Edmeades sitt speaking academy for å bli en bedre foredragsholder og jeg ble spurt om å forelese på en stor business konferanse for mennesker som er opptatt av vekst i København. Da de i tillegg ønsket at jeg skulle snakke om «Rebranding» var det et stort kompliment og nok en bekreftelse på at jeg har greid det.

Jeg kommer til å gjøre en 20 min powertalk på dette temaet hvor jeg deler scenen med kunnskapsrike og dyktige seriegrundere, professorer og leger. WOW, det er helt utrolig! Lille Lene fra Trøgstad!

Og det kuleste er at DU kan vinne en GULL billett til Elevate!

Alt du trenger å gjøre er:

Gå inn på min instagram @lenealexandra og TAG en som fortjener å vinne og få de til å tagge deg tilbake 😉

4p7i1493-1080x1620

Foto: Rolf Ørjan Høgset

Her kan du lese mer om Elevate Konferansen!

#elevate2016

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *